Добро настроение и позитивно излъчване демонстрира българският топтенисист Григор Димитров

...
Добро настроение и позитивно излъчване демонстрира българският топтенисист Григор Димитров
Коментари Харесай

Именикът Григор Димитров: Титлата от АО винаги ми е цел

Добро въодушевление и положително лъчение показва българският топтенисист Григор Димитров в първата си обществена изява, откогато преди 10 дни бе подложен под частична карантина в Мелбърн. Световният №19, който прекарва множеството време в изолираност като част от защитните ограничения преди Откритото състезание на Австралия, даде видео изявление онлайн в профила на компанията за витаминозни питиета " Витамин Уел " в " Инстаграм ".

" Всъщност аз съм от късметлиите, които получават време на открито денем. Това е отлично, тъй като въпреки всичко имам шанса да упражнявам, което оказва помощ. Треньорът ми обаче е в изолираност за две седмици. Кортовете са безусловно до нас. Много играчи са тук, всичко е наоколо. Винаги е особено да стартираме годината в Мелбърн, за мен е дванайста или тринайста година, в която го върша. Хората са доста приятни, нека имаме отлично лято тук ", съобщи 29-годишният хасковлия от хотелската си стая в " Гранд Хаят ".

Димитров отговори на въпроси както на домакина, по този начин и на почитатели, присъединили се в онлайн чата. Григор увери феновете си, че е окуражен да се бори за нови титли, в това число от първия за годината шампионат в Големия шлем.

" Отдавна не съм се борил за тази купа, само че тя постоянно е била моя цел. Особено при започване на годината, когато си упражнявал доста и си направил всичко, което би трябвало. Идва моментът, в който всичко стартира изначало. Миналата година си сложих много цели. Това е нова година, оставам положителен, просто желая да стартира добре сезона. Развълнуван съм да пускам, да видя по какъв начин се усеща тялото ми, след това ще забележим по какъв начин ще продължи годината. Чакахме прекомерно доста, в този момент просто желаеме да се състезаваме, да видя моите другари ", показа нашият.
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР