Добрич. Центърът за защита на природата и животните (ЦЗПЖ) в

...
Добрич. Центърът за защита на природата и животните (ЦЗПЖ) в
Коментари Харесай

Центърът за защита на природата и животните в Добрич е възможно да стане уникален домакин на съоръжение от типа Adventure Hub

Добрич. Центърът за отбрана на природата и животните (ЦЗПЖ) в Добрич е допустимо да стане неповторим хазаин на оборудване от вида Adventure Hub - място за случки и завършения, съобщи сътрудник на Радио „ Фокус ” – Варна . Идеята откри утвърждение на последното съвещание на Общинския съвет на Добрич в отговор на предизвикването на „ Уолтопия “ посредством кандидатура за създаване в Добрич на сходен вид оборудване. Инвестицията за този атракцион е доста огромна при немалка конкуренция.

По първична информация резултати от конкурентната конкуренция се чакат в края на този месец. Обявена е национална акция, адресирана към българските общини, за безплатно създаване, поддържане и обезопасяване на два атракциона. Комплексът съчетава в себе си доста и разнообразни занимания, като въжен парк, Ролглайдер, детски стени за катерене и всичко това хармонично съчетано в красивата форма на гигантско дърво.

Общината смята, че посредством този атракцион ще се обогати концепцията за съвременно градско пространство за развлечение на деца и възрастни, която предлага Центърът за отбрана на природата и животните в добруджанския град. Дизайнът на оборудването е подобаващ и няма да наруши общата визия на естествения парк. Ще се употребява безусловно гратис от посетителите. Компанията, която разгласи акцията, е профилирана в производството на спортно съоръжение, международен водач е в производството на стени за катерене с 1500 плана в 50 страни на 6 континента.

Жулиета НИКОЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР