Добрич. С нови участници е традиционното издание на Фермерски пазар

...
Добрич. С нови участници е традиционното издание на Фермерски пазар
Коментари Харесай

Нови участници са част от традиционното издание на Фермерски пазар в Добрич

Добрич. С нови участници е обичайното издание на Фермерски пазар в Добрич. Това заяви Пепа Рашева, представител на уредниците, съобщи сътрудник на Радио „ Фокус ” – Варна . Социалното дружество „ Чудната градина “ се завръща на този пазар, с цел да предложи своята продукция - цветя, които да разкрасят всеки дом, и разсади за зеле, тиквички и краставици.

Другият нов участник е от Силистра - Александър Чумпалов, който показва собствен план, обвързван с разработване на декоративни дървени произведения, направени без бои и лакове, като се резервират естествените шарки на дървото.

Днешното издание на Фермерски пазар в Добрич ще предложи многообразие от сезонни зеленчуци и подправки, мед и пчелни артикули, натурална козметика, месни и млечни артикули, шарлан и естествен оцет, лавандулово масло и разсад, сладка и сиропи, натурални сокове, плодови и типичен виновност, пъдпъдъчи яйца и шафран, сладкарски произведения. Както постоянно арт зоната ще чака феновете на занаятите и изкуството - керамика, картини, бижута, вземат участие и майстори на шевици и танцови обувки. Фермерски пазар се организира както всеки четвъртък от 10,00 до 15,00 часа в АЕМО „ Старият Добрич “.

Жулиета НИКОЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР