Добрич. Регионална библиотека Дора Габе“ получи дарение - юбилейното издание

...
Добрич. Регионална библиотека Дора Габе“ получи дарение - юбилейното издание
Коментари Харесай

Регионална библиотека „Дора Габе“ в Добрич получи дарение - юбилейното издание „150 години Българска академия на науките. Храм на познанието“

Добрич. Регионална библиотека „ Дора Габе “ получи подаяние - юбилейното издание „ 150 години Българска академия на науките. Храм на познанието “, съобщи кореспондентът на Радио „ Фокус ” – Варна .

Изданието е първо по рода си, с енциклопедичен темперамент. Събира в едно необятен кръг от тематики, свързани с разностранната научна активност и вековната история на Академията. Юбилейното издание е първокласно, цветно и богато илюстрирано. Разработено и формирано е от екип на Научно-информационен център „ Българска енциклопедия “ при Българска академия на науките. Художественото оформление и отпечатването са дело на Академично издателство “Проф. Марин Дринов ”. Ръководството на библиотеката в добруджанския град насочва думи на признателност за дарената двуезична книга – на български и британски език, и показва убеденост, че тя ще съставлява интерес за любознателните читатели с научни ползи.

Жулиета НИКОЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР