Добрич. Продължават ремонтните дейности по част от четири пътни отсечки

...
Добрич. Продължават ремонтните дейности по част от четири пътни отсечки
Коментари Харесай

Продължават ремонтните дейности по част от направлението Добрич - с. Стефан Караджа

Добрич. Продължават ремонтните действия по част от четири пътни прави в област Добрич, съобщи сътрудник на Радио „ Фокус ” – Варна . До края на деня е продължен срокът за привършване на ремонтните действия по част от три пътни прави - пътя Генерал Тошево - Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кардам “, сред селата Крушари и Загорци и по направлението Добрич - с. Стефан Караджа. Участъците са сигнализирани с пътни знаци.

Няма въведена смяна в организацията на придвижване на коли по републиканската пътна мрежа в региона. До 30 ноември е продължен срокът за привършване на ремонта по част от пътната права Тервел - Честименско. Движението по тази права също се реализира с нараснало внимание и се контролира с пътни знаци.

Въведена е краткотрайна смяна в организацията на придвижване на коли в Добрич. Предстои подготовка за асфалтиране на ул. „ Даме Груев “ от постройката на „ Български пощи “ до ул. „ Отец Паисий “. Планирана е също подготовка за асфалтиране на ул. „ Любен Каравелов “ в частта от ул. „ Кирил и Методий “ до ул. „ Васил Левски “. Отправен е зов към жителите да не паркират на улицата и да се преценяват с краткотрайната организация. Ограниченията в придвижването и паркирането са до привършване на ремонтните действия.

Възобновени са ремонтните действия по ул. „ Боряна “ в Добрич. След предварителна подготовка на улицата асфалт ще бъде положен както по нея, по този начин и по ул. „ Димитър Ковачев “. Община Добрич приканва жителите да съблюдават въведените ограничавания и да не паркират по посочените улици до привършване на ремонтните действия.

В Добрич времето е ясно, духа слаб до сдържан вятър, температурата на въздуха е към 16 градусa.

Жулиета НИКОЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР