Добрич. При изключителни мерки за сигурност са доставени бюлетините за

...
Добрич. При изключителни мерки за сигурност са доставени бюлетините за
Коментари Харесай

При изключителни мерки за сигурност са доставени бюлетините за област Добрич за предстоящите избори за народни представители

Добрич. При изключителни ограничения за сигурност са доставени бюлетините за област Добрич за идните избори за народни представители на 4 април 2021 година, оповестиха от пресцентъра на Областна администрация - Добрич . В наличието на чиновници на реда изборните бумаги са разтоварени, а по-късно помещението, в което те ще се съхраняват, запечатано.

Общият им брой е 182 000. По график, според Хронограмата на ЦИК, е в ход организация за идния избор. Днес по график, на общините ще бъдат раздадени методически инструкции. Вече са предоставени обезпечените от Министерство на здравеопазването персонални защитни средства – маски и ръкавици, както и дезинфектанти за повърхности и ръце, за потребностите на СИК и жителите в изборния ден.

По график, който в допълнение ще бъде направен, ще бъдат предоставени и защитни дрехи за еднократна приложимост за членовете на Подвижни секционни изборни комисии, които ще се образуват в общините за хора, заболели от ковид или сложени под карантина като контактни лица.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР