Добрич. Областният информационен център - Добрич ще бъде представен на

...
Добрич. Областният информационен център - Добрич ще бъде представен на
Коментари Харесай

Областният информационен център в Добрич ще бъде представен на финалната конференция по проект „RoBulUs“

Добрич. Областният информативен център - Добрич ще бъде показан на финалната конференция по план „ RoBulUs “. Това заяви Искра Димова, специалист „ Комуникации, логистика и информация “ в Центъра, съобщи сътрудник на Радио „ Фокус ” – Варна . Срещата ще се организира през днешния ден от 10,00 часа присъствено в град Добрич (за участници над 18 год. със сертификат) и онлайн посредством Teams /Zoom. Участието в срещата е гратис, с предварителна регистрация.

Събитието е от вида хибридна конференция „ Визия за доближаване “ по план RoBulUs: „ Инструменти за поощряване на младежката ангажираност в трансграничното съдействие Румъния – България ”. Проектът е самодейност на Сдружение „ Международен Институт по мениджмънт “ и се извършва с финансовата поддръжка на Европейския съюз.

Инж. Геновева Друмева, шеф на ОИЦ – Добрич, ще показа Споразумението за партньорство и приноса на бъдещите стратегии 2021-2027 година към задачите му. Проектът „ RoBulUs “ подчертава върху програмата за трансгранично съдействие Румъния – България като ефикасен инструмент за развиване, финансиран от политиката.

В дълготраен проект, тази самодейност ще спомогне за възстановяване на връзката и съдействието сред жителите и локалните администрации, за повишение устойчивостта на районните обществени политики и вложения, както и за обогатяване културата за присъединяване на младежите в двете страни.

Жулиета НИКОЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР