Добрич. Младежки център – Добрич обяви конкурс за поезия под

...
Добрич. Младежки център – Добрич обяви конкурс за поезия под
Коментари Харесай

Младежки център – Добрич обяви конкурс за поезия под наслов „Нюанси“

Добрич. Младежки център – Добрич разгласи конкурс за лирика под наслов „ Нюанси “, съобщи кореспондентът на Радио „ Фокус ” – Варна . Според регламента право на присъединяване в състезанието имат всички младежи на възраст от 15 до 29 години, навършени към 31 декември 2021 година Участниците ще бъдат разпределени в 2 възрастови групи: от 15 до 19 години и от 20 до 29 години. Всеки участник може да изпрати до 2 непубликувани до този миг стихотворения на тематика: “Нюанси ”.

Изпратените произведения би трябвало да съдържат следната информация: трите имена на създателя, дата и година на раждане, адрес за преписка, телефон за връзка, е-поща. Стиховете би трябвало да бъдат изпратени най-късно до 10 юни 2021 година на е-поща: [email protected] или на адрес: Младежки център – Добрич пл. Стария орех 1, п.к. 15 гр. Добрич, 9300 за Младежки конкурс за лирика „ Нюанси “.

Ще бъдат връчени предметни награди във всяка възрастова група. Компетентно жури ще оцени литературната стойност на творбите. Резултатите ще бъдат оповестени на 24 юни 2021 година във " Facebook " и на интернет страниците на Младежки център - Добрич. Участвалите в състезанието произведения могат да бъдат употребявани за електронни и печатни издания на Младежки център - Добрич, без да се заплащат права и компенсации.

С присъединяване си в състезанието, претендентите одобряват персоналните им данни да бъдат обработвани и употребявани само за задачите и реализирането на горепосочения конкурс, според условията на Закона за отбрана на персоналните данни и използването на Регламент /ЕС/2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27.04.2016 година За спомагателна информация: Мариела Рачева, тел. 0888 008 483; 058 602 691. Идеята на уредниците - Общината и Младежкия център, е посредством този конкурс да се даде опция на младежите, които имат интерес към необятния свят на поезията, да изразят хубостта на българския език в стихове и да покажат своето чувство в рими.

Жулиета НИКОЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР