Добрич. Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС в Добрич започнаха

...
Добрич. Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС в Добрич започнаха
Коментари Харесай

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС в Добрич започнаха кампания за даряване на книги на читалищата в региона

Добрич. Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС в Добрич започнаха акция за даряване на книги на читалищата в района. Това оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ - Добрич . Причината е, че книжният фонд по дребните обитаеми места е намалял фрапантно. В началото на самодейността бяха предоставени над 300 тома българска и международна класика на читалище „ Възраждане “ в село Одринци.

Дарението е от персоналната библиотека на втория в листата на обединението Красимир Николов. Подобно подаяние ще създадат в идващите дни лидерът и регионален координатор Деница Сачева и останалите кандидати-депутати. „ Отправяме зов към жителите на Добруджа да се включат и да дарят колкото и каквито книги имат опция “, сподели Сачева.

Стартиращата акция е продължение на даренията за библиотеката в Добрич на детски книжки за Междунаридния ден на детската книга и на документи за бащата на добруджанската поетеса Дора Габе – Петър Габе, с които да бъде възроден загатна за него.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР