Добрич. Интерактивнaта енциклопедия за правата на човека Пл@тформа за толерантност

...
Добрич. Интерактивнaта енциклопедия за правата на човека Пл@тформа за толерантност
Коментари Харесай

Интерактивнaта енциклопедия за правата на човека „Пл@тформа за толерантност 2.0“ ще гостува в Добрич на 16 юли

Добрич. Интерактивнaта енциклопедия за правата на индивида „ Пл@тформа за приемливост 2.0 “ ще гостува в Добрич на 16 юли, съобщи кореспондентът на Радио „ Фокус ” – Варна . Инициативата разпространява и предизвиква толерантното другарство и битката с речта на омразата онлайн. Представят я младежи от Попово, Пловдив и Велико Търново, дружно с доброволци от Испания от Европейския корпус за взаимност.

Мястото е пространството пред постройката на държавна такса „ Йордан Йовков “ от 9.30 до 13.00 часа. Посетителите могат да попитат за разнообразни тематики - дискриминация, расизъм, разнообразни типове стандарти, история на робството, равни благоприятни условия, права на дамите и още доста други, като кой е носителят на Нобелова премия за мир за 2014 година, бил ли е Айнщайн емигрант, кои са Роза Паркс, Аун Сан Су Чи, Ирена Сендлер, Лиу Сяобо, Нелсън Мадела или Мартин Лутър Кинг. Уличната акция в Добрич и други български градове е част от дейностите по план „ Пл@тформа за приемливост 2.0 “.

Негова съществена цел е създаване и използване на просветителни принадлежности в отбрана на правата на индивида. Събитието и планът се извършват с финансовата поддръжка на Фонд Активни жители България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство. Цялата отговорност за наличието на събитието се носи от съдружие „ Възможности без граници “ и при никакви условия не може да се приема, че то отразява формалното мнение на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Оператора на Фонд Активни жители България.

Жулиета НИКОЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР