Добрич. Инициативата Джем с приятели популяризира Младежки център - Добрич,

...
Добрич. Инициативата Джем с приятели популяризира Младежки център - Добрич,
Коментари Харесай

Инициативата „Джем с приятели” популяризира Младежки център - Добрич

Добрич. Инициативата „ Джем с другари ” разпространява Младежки център - Добрич, съобщи кореспондентът на Радио „ Фокус ” – Варна . Младежката самодейност в областта на изкуствата е препоръчана и осъществена от Георги Чаушев, който свири на барабани и се занимава интензивно с музика. Идеята е на новообособена арт зона да се събират младежи с общ интерес към разнообразни стилове музика, с цел да свирят и взаимстват разнообразни концепции и опит.

През миналите няколко дни младежи са се присъединили интензивно и усърдно в дейностите по подготовка на събитието „ Джем с другари “ и са усвоили разнообразни техники за изобразяване със спрей, техники за дървообработване, да вземем за пример шлайфане, гланциране, лакиране. Заедно са взели участие в обособяването на младежка арт-зона за хора с общ интерес към свиренето на разнообразни музикални принадлежности. Младежите са взели участие интензивно и в реализирането на първото събитие от младежката самодейност на 7 септември - дружно са заучавали нови песни на кахон и акустична китара, изпълнили атриума на Младежкия център с музика и положително въодушевление. Дънерите, изрисувани от младежите, към този момент красят тревните площи на скейт парка, където ще бъдат провеждани последващи събития.

Своеобразният арт конгрес се реализира в границите на план „ Младежки център - Добрич - Вашето през днешния ден “, по Програма „ Местно развиване, понижаване на бедността и усъвършенствано включване на уязвими групи “, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 година

Жулиета НИКОЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР