Добрич. Екипът на социалното предприятие Чудната градина“ в Добрич чрез

...
Добрич. Екипът на социалното предприятие Чудната градина“ в Добрич чрез
Коментари Харесай

Екипът на социалното предприятие „Чудната градина“ в Добрич удължава срока на кампанията за събиране на кофички за разсад до 20 март

Добрич. Екипът на общественото дружество „ Чудната градина “ в Добрич посредством своя профил във " Facebook " благодари на всички жители, които се включиха в акцията за събиране на кофички за разсад. Кампанията е проведена за втора поредна година и още веднъж потвърждава желанието на добруджанци за добротворчество и работа за общността, съобщи кореспондентът на Радио „ Фокус ” – Варна .

В „ Чудната градина “ дейностите към този момент са в ход, стартира пикирането на ранно зеле, с цел да е допустимо да бъдат препоръчани пресни витамини още през май месец. Екипът на общественото дружество, в което се трудят всекидневно младежи с интелектуални усложнения, се нуждае от още 10 000 кофички, с цел да бъде обезпечена работата. Срокът на акцията за събиране на кофички за разсад е продължен до 20 март.

„ Всяка кофичка, която изхвърляте, за нас има стойност. Не, тази стойност не е 15 стотинки! Всъщност... Изобщо не става въпрос за 15 стотинки. Нас ни има поради хората, които не мерят нещата в стотинки “, показва Мария Методиева, ръководител на Фондация „ Св. Николай Чудотворец “, създател на „ Чудната градина “ и един от менторите там. В акцията се включиха освен жители на Добрич, само че и поданици на общините Шабла и Тервел в региона.

Жулиета НИКОЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР