Добрич. Благотворителен коледен турнир по тенис ще се проведе в

...
Добрич. Благотворителен коледен турнир по тенис ще се проведе в
Коментари Харесай

Благотворителен коледен тенис турнир и търг в Добрич набират средства в подкрепа на центрове за настаняване от семеен тип за деца и младежи

Добрич. Благотворителен коледен шампионат по тенис ще се организира в Добрич през днешния ден и на следващия ден - 22 и 23 декември, съобщи сътрудник на Радио „ Фокус ” – Варна . Турнирът е игра по двойки. Право на присъединяване в него имат всички картотекирани състезатели на тенис клуб “Изида “, членове и другари на клуба. Таксата за присъединяване е 50,00 лева на двойка, премиите са купи за призьорите. Турнирът е проведен с благотворителна цел.

Предвиден е и търг, на който ще бъдат препоръчани екипировка на втората ракета на България Димитър Кузманов и маратонки на Григор Димитров с негов подпис. Организатор на събитието е тенис клуб „ Изида “ в Добрич.

Събраните средства ще бъдат дарени на Центъра за настаняване от фамилен вид за деца без увреждания и на Комплекса за обществени услуги за деца в град Добрич. Центровете са обществена услуга от резидентен вид, която поддържа деца и младежи отвън грижите в тяхното семейство, осигурявайки им по-добър живот. Спектърът от действия в тези центрове е необятен, включва в доста огромна степен и психическа поддръжка, с изключение на живот в среда, близка до домашната.

Жулиета НИКОЛОВА

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР