Добрич. 30-ото издание на Европейския младежки поп рок конкурс Сарандев

...
Добрич. 30-ото издание на Европейския младежки поп рок конкурс Сарандев
Коментари Харесай

30-ото издание на Европейския младежки поп рок конкурс „Сарандев - Добрич‘2021“ ще се проведе от 14 до 16 юли

Добрич. 30-ото издание на Европейския юношески поп рок конкурс „ Сарандев - Добрич‘2021 “ ще се организира от 14 до 16 юли, съобщи сътрудник на Радио „ Фокус ” – Варна . Водещ тази година ще бъде родената в Добрич актриса Полина Недкова.

86 участника са декларирали предпочитание за присъединяване в тазгодишното юбилейно издание. В своя фейсбук профил Младежки център - Добрич, хазаин и уредник на събитието, е разгласил имената на участниците, позволени до втория стадий на състезанието в трите възрастови групи.
Специален посетител на събитието и член на журито е поп певицата Маги Джанаварова.

Според програмата на състезанието на 14 юли ще бъде теглен жребият за реда на явяване на участниците. В този ден са и техническите подготовки на всички участници. В 17.30 часа ще се състои формалното разкриване на музикалния конгрес, след което ще стартира първата конкурсна вечер на сцената на Концертната зала в Младежкия център.

На 15 юли от 15.00 до 16.00 часа е срещата с участници - „ Маги Джанаварова - един добър образец “. Втората конкурсна вечер е с начален час 17.30. В последния трети ден ще бъдат проведени опознавателни турове за участниците в Балчик и Добрич. В 18.00 часа са награждаването, Гала концертът и рецитал на Маги Джанаварова.

Жулиета НИКОЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР