Добри новини! Пратиха имейл от “Училища за пример, който гласи: С

...
Добри новини! Пратиха имейл от “Училища за пример, който гласи: С
Коментари Харесай

Варненската търговска гимназия влиза в лидерската програмата Училища за пример


" Добри вести! Пратиха имейл от “Училища за образец ", който гласи: С голямо наслаждение бързаме да Ви съобщим, че Вие и Вашият екип сте измежду определените участници за идващия випуск на стратегия " Училища за образец ". Впечатлени сме от Вашето показване и на двата стадия в процеса за асортимент и бихме желали особено да Ви поздравим за сполучливия резултат. Много се радваме, че ще имаме опцията да работим дружно за триумфа на всяко дете ", показа Жечка Георгиева. 

" Училища за образец “ на " Заедно в час “ е двугодишна стратегия за професионално развиване на учебни екипи. Фокусът й е върху създаването и използването на устойчиви и ефикасни практики за преподаване и ръководство на учебните заведения, които способстват за триумфа на всеки възпитаник.  

Програмата се състои от две неразделни елементи:  Курс Лидерство в учебно заведение.

Курс по желание на учебното заведение, обвързван с разнообразни способи на преподаване.

Избираемите курсове дават отговор на съответните потребности на учебното заведение. Всеки курс включва работа по част от съответен учебен план, надграждащи образования и поддръжка от наставник. Участието в образованията и поддръжката от наставник са безвъзмездни за учебните екипи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР