Добре знаем, че световно известните личности обичат да държат личния

...
Добре знаем, че световно известните личности обичат да държат личния
Коментари Харесай

Редките снимки на седемте си деца, която сподели Ne-Yo

Добре знаем, че международно известните персони обичат да държат персоналния си живот в загадка и затулен в тайнственост. Поне доколкото това е допустимо, несъмнено.

Затова и рядко споделят фотоси на децата си.  Ne-Yo да вземем за пример е от тези, които в действителност рядко приказва за децата си или пък качва техни фотоси в обществените мрежи.

В края на предходната седмица обаче Шафър Смит, както е същинското име на изпълнителя, реши да разгласява серия от фотоси в профила си в Instargam. На тях той е със седемте си деца.

Според People, на първата снимка Ne-Yo е с най-малката си щерка Исабела Роуз (2 г.). На втората е с нея и с най-голямата си щерка Мадалин Грейс (12 г.)

На четвъртата фотография пък се виждат Мейсън (11 г.), Шафър Джуниър (7 г.) и Роман (5 г.). На последните две фотоси от поста виждаме Ne-Yo в компанията на всичките си седем. Като тук, за разлика от предните фотоси, са и Брайдън (2 г.) и тримесечният Брикстън.

" Преди всичко останало съм татко. Нито парите, нито славата, нито даже любовта към занаята е преди този момент. Правя го за тях. Те са моята причина ", написа изпълнителят.
 Зоуи Салдана и редките фотоси на децата й
Редките фотоси на децата на Зоуи Салдана

Актрисата не обича да демонстрира фамилията си

Ne-Yo добавя, че е надалеч от съвършен, само че децата му го обичат все пак. Той даже твърди, че би починал, умъртвил или откраднал, единствено с цел да е сигурен, че на децата му не им липсва нищо. Според Page Six, седемте деца на изпънителя на  " So Sick " са от три разнообразни дами. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР