Добре знаем, че кожата около очите е много по-чувствителна от

...
Добре знаем, че кожата около очите е много по-чувствителна от
Коментари Харесай

Да премахнем следите на времето в околоочната зона

Добре знаем, че кожата към очите е доста по-чувствителна от кожата на всяка друга част по тялото. Тя е по-тънка и по-нежна, по тази причина изисква специфична грижа и внимание. Най-често ъгълчетата на очите издайнически припомнят за хода на времето. Това обаче не е мотив за терзание, а спомагателен тласък да се грижим за себе си.

Въпреки че всеки от нас има друг вид, положение на кожата и цели, които желае да реализира, кремът за очи е незаменима част от ежедневния обред за грижа срещу стареене. Може би ще желаете да нанесете всекидневен хидратантен крем в региона към очите, само че е малко евентуално той самичък по себе си да бъде задоволителен, с цел да предотврати дейно появяването на признаци на стареене и да поправя съществуващите фини линии и бръчки. Въпреки че е нужна хидратация, тя няма да обезпечи целеустремен резултат и грижа за региона към очите, нито да предотврати появяването на забележими признаци на стареене. Поради това за грижа за очите са нужни избрани съставки, експертно дефинирани за потребление върху деликатната кожа към очите.

Околоочната зона може да бъде разграничена на четири основни области: арката на веждите, клепача, външния ъгъл и зоната под окото, като всяка зона се характеризира с формиране на разнообразни забележими признаци на стареене, като разпределяне на кожата, бръчки, сухота, подути клепачи и торбички под очите. За разлика от някои кремове за околоочната област, които работят единствено върху една от тези зони, Kiehl's формулира артикул, който дейно е ориентиран към всичките четири зони и обезпечава голям брой изгоди против стареене за очевидно по-млад тип. Най-новото уголемение на Super Multi Corrective сбирката на съчетава най-съвременните научни открития и мултиефективна технология, която очевидно изглажда, стяга, освежава кожата към очите и понижава подуването на клепачите за стегнат и очевидно по-млад тип.

Текстурата на този крем с голям брой дейности съдържа три основни съставки за дейно деяние против признаци на стареене. Формулата е формирана от патентованата молекула срещу стареене, ProxylaneGX, която оказва помощ за възстановяване на еластичността на кожата и очевидно я стяга за по-тонизиран тип, ботаническия дестилат от боровинкови семена, богат на мастни киселини и антиоксиданти, съдействуващ за отбрана на нежната кожа към очите за по-гладък тип и, най-после, пептидите, които оказват помощ за възстановяване на външния тип на кожата, за неотстъпчивост и понижаване на забележими фини линии и бръчки във външната част към очите.



Когато се нуждаете от спомагателни грижи през нощта, пробвайте Multi-Zone Micro Workout, особено планиран да добави Super Multi-Corrective Cream Eye Zone Treatment на Kiehl's.

Първа стъпка: за очевидно повдигната арка на веждите

Внимателно натиснете и задръжте арката една или две секунди преди кръговото придвижване напред.

Втора стъпка: за очевидно изгладен горен клепач

Нанесете продукта върху клепачите с потупване на пръста, като започнете от вътрешния ъгъл на окото и се придвижите на открито по посока на слепоочията.

Трета стъпка: за очевидно закрепени външни ъгли

Масажирайте външните ъгли и слепоочията с леки придвижвания нагоре.

Четвърта стъпка: за очевидно понижено отичане под очите

С леки потупващи придвижвания нанесете продукта в региона под окото, като започнете от вътрешния ъгъл на открито.

Новият крем за грижа за околоочната зона, Super Multi-Corrective Cream Eye Zone Treatment, се предлага в магазина на Kiehl’s в Парадайс център, както и в онлайн магазина
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР