Добре е, че икономиката тегли напред, има приходи в бюджета

...
Добре е, че икономиката тегли напред, има приходи в бюджета
Коментари Харесай

Борисов инспектира военно учение с бързоходен катер

Добре е, че стопанската система тегли напред, има доходи в бюджета и можем да отделяме повече средства за приходи, за съвременна техника. Това сподели министър председателят Бойко Борисов във Варна, където участва на националното военноморско обучение „ Бриз 2019 “. До фрегатата „ Верни”, откъдето ще наблюдава разнообразни епизоди от учението, министър председателят стигна с бързоходен моторен катер 213. Катерът е дарен през 2018 година от Съединени американски щати и разполага с най-модерната навигационна инсталация.

Националното военноморско обучение „ Бриз 2019 “ се организира от 12 до 21 юли в териториалното море, прилежащата зона и изключителната икономическа зона на България и в региони, които са оповестени навреме.

В учението вземат участие 11 страни с 26 бойни и спомагателни кораби и катери, 5 самолета, 5 вертолета и 2018 военнослужещи от военноморските сили на България, Албания, Белгия, Гърция, Италия, Канада, Полша, Румъния, Съединени американски щати, Турция, Франция, Втората непрекъсната група кораби на НАТО и Втората непрекъснатата група противоминни кораби на НАТО от силите за отговор на Алианса, както и 132 души от 21 държавни организации, институции и ведомства от 4 министерства, локални органи на ръководство, неправителствени и частни организации.

Основната концепция на учението е да се увеличи оперативната съгласуемост и взаимоотношението сред Военноморски сили на участващите в учението страни.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР