Добре дошла на нашата Малечка-Палечка!, написа под фотоса щастливата мама.

...
Добре дошла на нашата Малечка-Палечка!, написа под фотоса щастливата мама.
Коментари Харесай

В Най-Критичния Момент За Бирмата Бившата Му Любов Преслава Роди Момиченце!

" Добре пристигнала на нашата Малечка-Палечка! ", написа под фотоса щастливата мама. Името на бебето към момента се пази в загадка от Преслава и бащата Павел Лазаров.

По същото време, в което звездата се е напъвала в родилното, жандармерията завтори сръбския ресторант в " Лозенец ", който е благосъстоятелност на някогашния й свекър Евлоги Станоев. Рано тази заран Специализираната прокуратура стартира осъществяването на претърсвания и изземвания в офиси на сдружения в София, стопанисващи заведенията " Везувий " и " Бест " - паметното преди време заведение " Кошарите ", обиски на лица и разпити на очевидци на територията на столицата София, за задържане на управителните равнища на проведената незаконна група, занимаваща се с контрабанда на цигари и пране на пари.

Заведенията са благосъстоятелност на Евлоги Станоев и някогашната му жена Лидия Станоева. Забъркан е и синът им Георги - Бирмата, някогашният на Преслава. Към този миг няма задържани в акцията, заведенията за хранене са проверяни за улики по отношение на разследвнане на проведена незаконна група за пране на пари и контрабанда на цигари.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР