Добрата новина е, че днес всеки от нас има възможност

...
Добрата новина е, че днес всеки от нас има възможност
Коментари Харесай

Защо домакините започнаха да слагат найлонова торбичка на рендето, преди да настържат този зеленчук?

Добрата вест е, че през днешния ден всеки от нас има опция да си закупи всевъзможни джаджи от магазина. Продават се всевъзможни аксесоари, потребни за семейството. Все отново обаче не е изключено да опрете до някои от тези простички способи, които съумяват да ни спестят не малко главоболие.

Представете си, че не успявате да откриете пресата за чесън, а ви се постанова да пресовате този зарзават. Рязането с нож несъмнено си е трудоемко, да не приказваме, че неопитните кулинари могат даже да се наранят, в случай че не внимават.
Защо да сложим найлоново пликче на рендето, преди да настържем чесъна?  Хората, които никога не би трябвало да ядат чесън Хората, които никога не би трябвало да ядат чесън
Чесънът е идеалното решение за доста болести. Той ще помогне в битката с инфекцията, подсилване на имунитета, намаление на холестер...

Ще ви споделим един извънредно абстрактен способ за рендосването на чесън. Не единствено, че нещата се случват бързо, само че и най-после не остава нито парченце от потребния зарзават по зъбците на нашия асистент.

Поставете найлоново пликче върху рендето и започнете да стържете чесъна. Цялото количество залепва по найлона, само че не и по самото ренде.

Веднага, щом приключите, премахнете плика и изплакнете рендето. Дори няма да се усеща от миризмата на чесън по него.

 Защо всяка стопанка стартира да държи гъба за чинии в хладилника си? Защо всяка стопанка стартира да държи гъба за чинии в хладилника си?
Знаете, че хладилникът е едно от тези места в дома ни, от където може да идва неприятната миризма. Ако не желаеме това да ни се случва и все...

Не споделяме, че найлоновите пликове са най-хубавото решение, само че не виждаме нищо неприятно в това, в случай че понякога опирате до тях и ги употребявате.

Разбира се, по – лесният метод си остава положителната остаряла преса, която прави всичко това за секунди. Ако обаче е избягала от погледа ви, развалила се е или сте я дали на съседката, то направете това и ще решите казуса си за нула време и без да хвърляте от скъпия зарзават.

Ето и видео, от което излиза наяве по какъв начин тъкмо да процедирате:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР