Добра новина обяви селекционерът на баскетболните ни национали Росен Барчовски.

...
Добра новина обяви селекционерът на баскетболните ни национали Росен Барчовски.
Коментари Харесай

Барчовски: Везенков ще играе срещу Босна и Херцеговина

Добра вест разгласи селекционерът на баскетболните ни национали Росен Барчовски. Звездата на отбора Александър Везенков ще пътува с тима за Босна и Херцеговина и даже ще може да вземе присъединяване в последния мач от Световните квалификации.

Както е известно звездата на Олимпиакос се оплака от болки в бедрото слез загубата от Литва (70:72) в Самоков. " Ще създадем фотография, с цел да разберем какво ми е положението. Ако докторът разреши, ще съм на линия за Босна. Ако каже нещо различно… За страдание това е спортът. Каквото и да е, няма да се откажа. Когато мога, постоянно ще съм на линия ", изясни най-хубавият ни баскетболист сега.

Крилото фиксира дабъл-дабъл от 29 точки и 11 битки на мача с Самоков.

" Не е нищо съществено, ще пътува с нас, ще го вдигнем и даже ще играе в мача ", съобщи Барчовски особено за БГНЕС.

България се нуждае от наложителен триумф, с цел да има късмет да продължи в идващия стадий на квалификациите, откакто Чехия завоюва семейството си на Босна и Херцеговина с 93:81. Баскетболистите на Росен Барчовски към този момент са последни в групата с баланс 1-4, до момента в който Чехия се изравни с Босна и Херцеговина с 2-3. Лидер остава Литва с 5-0.

" Отиваме за победа, няма какво друго да кажа, задоволително приказвах след мача с Литва ", разгласи още селекционерът пред нашата медия. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР