Добавете пиперки и яркост към всяко изображение ще помогне на

...
Добавете пиперки и яркост към всяко изображение ще помогне на
Коментари Харесай

Идеални идеи за боядисване на коса за дами 50+

Добавете пиперки и бляскавост към всяко изображение ще помогне на наклонността оцветяване в наситени и наситени цветове. Дамите в зрелост могат да наподобяват съвременни и стилни, боядисвайки косата си във всеки ослепителен цвят.

Розов

Косата в розова палитра наподобява стилно и изразително освен на младите девойки, само че и на смели зрели дами. Къса прическа в един тандем с блестящо розова коса е превъзходен вид, който ще помогне да се трансформира и да се открои измежду сивата и скучна маса от хора.

1.

2. 

3. 

Ярки акценти

Ярките акценти под формата на лилави или люлякови кичури могат да бъдат идеални варианти за тези, които желаят да трансформират имиджа си, само че коренно боядисват косата си. Особено преференциални са тези нюанси на светла коса. Такъв проект за боядисване ще помогне образно да добави компактност на косата, с помощта на вярно подбраните нюанси.

4. 

5.

Нюанси на лавандула

Стилният колорит на лавандула върху косата е нова наклонност, която ще се хареса на доста модерни дами, които към този момент са над 50. Косата с лавандула придава младост и модерност на облика. Ярък грим + цвят на косата от лавандула – сполучлив тандем за смели и шокиращи хора.

6. 

7. 

8. 

9. 

Цветни кичури

Извънредните дами, които обичат да се открояват и да провокират удивление измежду минувачите, несъмнено ще оценят наклонността за „ дъгови “ посоки. Косата, боядисана в разнообразни ярки цветове, ще зарадва всички в близост и ще усъвършенства настроението ви даже в облачни дни. Ярък акцент под формата на оцветяване на дъгата може да се направи на бретон, тила, храмове и корона.

10.

11. 

12. 

13. 

Косите на дъгата на косата са в съвършена естетика с блестящо платно, да вземем за пример, мрачно синята коса ще искри с нови цветове с помощта на блестящо розови или лилави акценти.

14. 

15. 

Цветната коса дава на дамите 50+ млади пакости и флирт. Всеки монохромен и компактен външен тип ще бъде доста видоизменен с помощта на това фактически оцветяване.

16. 

Как се чувствате с яркото оцветяване? Бихте ли решили за блестящо розова или лилава коса? Оставете отговорите си в мненията под тази обява.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР