Предизвикахме 5 жени, за да проверим възможно ли е това

...
Предизвикахме 5 жени, за да проверим възможно ли е това
Коментари Харесай

7-дневна трансформация за кожата?


Предизвикахме 5 дами, с цел да проверим допустимо ли е това
с новата серия Anew Power от AVON

Случвало се е на всяка жена – да се огледа дълго в огледалото и да си зададе въпроса „ Личат ли ми годините? “. Възрастта от дълго време е единствено цифра, само че е реалност, че през последните години всяка жена търси формулата, която ще й разреши да задържи младежкия си тип за по-дълго, а продуктите, които могат да се открият на пазара в категорията грижа за кожата стават от ден на ден и все по-разнообразни. 

Много се приказва и за вярната рутина – вярното количество артикули, употребявани в точния ред, с цел да дадат оптимални резултати. Резултати, които всяка жена трепетно чака да види в огледалото и да показа с приятелки.



Вдъхновени от най-мощната си гама грижа за кожата до момента, AVON поканиха 5 смели дами на вълнуващо премеждие – извънреден тест на продуктите им от, който да покаже дали в действителност е допустимо усъвършенстване в кожата единствено за 7 дни, каквото е обещанието на марката.

ANEW Power подкрепя обновяването на милиони кожни кафези, с цел да усъвършенства здравината, еластичността и хидратацията на кожата.

Създаден взаимно с кожни лекари и учени, може да се похвали с най-високата централизация на нашата наградена патентована Protinol Technology™, която оказва помощ за възобновяване както на колаген 1, по този начин и на колаген 3, като ги приближава до оптималното съответствие в бебешката кожа.

Кремът е подобаващ да се употребява заран и вечер и с горделивост се причислява към фамилията нa продуктите за грижа за кожата ANEW Power, дружно с най-високо оценените и награждавани и – и двата в този момент също с 10 пъти повече Protinol™ и ниацинамид.



Когато се употребяват дружно, триото оказва помощ да се възстановят години загуба на колаген единствено за 7 дни за трагично по-силна, по-стегната кожа, с изгладена, огряна зона към очите.

Експериментът, наименуван „ Великолепните 5 “ стартира с разбор със специфична машина VISIA, която дава подробна картина за положението на кожата допълнително от 5 категории, измежду които хидратация, фини бръчки, текстура, фотоувреждане. Следват 7 дни, в които участничките в това писмено риалити употребяват продуктите от серията Anew Power – крем за лице, серум и околоочен крем, записвайки целия развой в къси любителски видеа. Дамите имат опцията и да се срещнат със специфични ментори на програмата – трима известни инфлуенсъри. Това са Ивана Динева, която споделя за своя опит в обществените мрежи, професионалният гримьор Кирил Гуцов, който споделя повече за връзката сред грима и грижата за кожата и Хриси Парова, която се погрижи да даде най-адекватните препоръки за това по какъв начин да поддържаме във форма освен лицето си, само че и цялото си тяло. На финала на седмицата, девойките се подлагат на нов тест с машината VISIA, с цел да се дефинира какви резултати са реализирани и какво е подобрението, с помощта на продуктите на AVON.



Може да гледате цялото премеждие в YouTube канала на AVON България -, с цел да разберете крайните резултати от този трогателен опит, както и откровените мнения и мнението на девойките, които първи пробваха новите артикули от серията Anew Power.

Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР