До затварянето на трансферния пазар в големите западни първенства -

...
До затварянето на трансферния пазар в големите западни първенства -
Коментари Харесай

Важен играч на Лудогорец остава в клуба

До затварянето на трансферния пазар в огромните западни шампионати - на 1 септември, към този момент остават часове. А шансът Бърнард Текпетей да остане в Лудогорец най-малко до зимата нараства. Ганайският флангови нападател бе с лентата при 5:0 над Берое.

Вчера той написа, че към този момент гледа към визитата на Аякс - в четвъртък от 21:00 часа. " Благодарността е най-бързият път към насладата. Страхотна работа в екип, показахме и дух. Фокусирайте се върху идващия мач ", разгласява в една от обществените мрежи крилото. От началото на акцията има 3 гола и 1 асистенция в Първа лига, както и 4 попадения в евротурнирите.
 Отлагат дуела ФК ЦСКА 1948 - Лудогорец
Отлагат дуела ФК ЦСКА 1948 - Лудогорец

По стратегия първенците би трябвало да гостуват в Бистрица на 3 септември

Лудогорец ще отсрочи гостуването на ЦСКА 1948 от 8-ия кръг на Първа лига. Днес Спортно-техническата комисия към БФС ще почете желанието на разградчани. По разпоредба разградчани имат право да пренасрочат 2 дуела поради присъединяване си в евротурнирите. И към този момент един път прибегнаха до тази алтернатива - не играха против Славия в третия кръг на шампионата - дуелът бе заложен за 29 юли, събота, на стадион " Александър Шаламанов " в столицата.

По стратегия орлите би трябвало да гостуват в Бистрица на 3 септември, неделя, от 19:15 часа. Те обаче имат късно прибиране във Варна на 1 септември, петък, вечерта, когато ще се завръщат от Нидерландия, където им следва реванш с Аякс за влизане в групите на Лига Европа. Така поради дребното време сред връщането от чужбина и идния път от Разград до стадион " Витоша " срещата ще бъде отсрочена.
 Лудогорец с значимо известие за почитателите си
Лудогорец с значимо известие за почитателите си

Вижте известието от разградчани

Другите ни евроучастници също отлагаха мачове досега. ЦСКА не гостува на Етър в третия кръг, а също тогава ФК ЦСКА 1948 отсрочи визитата си на Арда. Левски пък почива в последните уикенди, вместо да играе с Пирин на " Герена " и в Кърджали, в опит да успее да влезе в групите на Лигата на конференциите, написа " Тема Спорт ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР