До този момент Военноморските сили са реагирали на 18 сигнала

...
До този момент Военноморските сили са реагирали на 18 сигнала
Коментари Харесай

ВМС са реагирали на 18 сигнала за плаващи миноподобни обекти в Черно море

До този миг Военноморските сили са реагирали на 18 сигнала за плаващи миноподобни обекти в българските води на Черно море, само че за благополучие в нито един от тях не е имало действителна заплаха, сподели през днешния ден командирът на българския боен флот контраадмирал Кирил Михайлов, съобщи Българска телеграфна агенция.

Военноморски сили осъществя непрекъсната интервенция за надзор на морските пространства взаимно с Румъния и Турция, с цел да бъде обезпечена сигурността на корабоплаването, добави Михайлов. По думите му се правят и полети на морската патрулна авиация. Непрекъснато се обменя информация какви миноподобни обекти са открити и се реагира на всеки сигнал, уточни Михайлов. Той посочи, че през вчерашния ден е получен сигнал за подобен в румънски води. 

Командирът на Военноморски сили добави, че продължава подготовката за узаконяване на двата минни ловеца, купени за флота от Нидерландия. Предстоят още действия, с цел да влязат „ Струма “ и „ Места “ в бойния строй, само че нещата се движат регулярно, сподели още Михайлов.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР