До сега уникалната в световен мащаб технология Multitone беше запазена

...
До сега уникалната в световен мащаб технология Multitone беше запазена
Коментари Харесай

Животът е пъстър: новото MINI Multitone Edition в духа на разнообразната MINI общност

До в този момент неповторимата в международен мащаб технология Multitone беше непокътната единствено за покрива, новото Multitone Edition за MINI 3 порти, MINI 5 порти и MINI Clubman добавя особената визия с голям брой елементи в екстериора и интериора.

Необичайният дизайн на покривите на MINI постоянно е бил отличителна линия на английските премиум модели, с която клиентите са подчертавали личната си характерност. От разновидността на ярки ленти на MINI Paul Smith с 26 цвята през английския Union Jack до елегантния цветови градиент на Multitone Roof, през цялата история на MINI покривът постоянно е бил съвършеното платно за самостоятелен и експресивен дизайн. Новото MINI Multitone Edition е празник за разнообразната MINI общественост и уголемява изразителния дизайн с извънредни екстериорни и интериорни елементи. Цветовите разновидности на новите специфични модели разрешават на почитателите на MINI да изразят собтвената си характерност и да бъдат част от прогресивното пътешестване на MINI.

С Multitone Roof MINI Cooper SE (среден разход на електрическа енергия: 17,6 – 15,3 кВтч/100 км съгласно WLTP, 16,9 – 14,9 кВтч/100 км съгласно NEDC) бе пионер освен това новаторско оформление на покрива. MINI Multitone Edition се предлага за премиум дребните коли MINI 3 порти и MINI 5 порти, както и за MINI Clubman, който се показва сполучливо в премиум компактния сегмент.

Новият цветови градиент на MINI Multitone Edition минава по покрива от рамката на предното стъкло до задната част. Цветовата скица елегантно минава от ярко Aspen White в предната част на покрива на автомобила до по-приглушения сив звук Melting Silver II, преди да премине към Jet Black в задната част. Уникалната хармония, основана от този пъстър градиент, при MINI Multitone Edition се добавя от нереална бяла дъга на покрива, която минава през дизайна и на други дизайнерски детайли на специфичния модел. Цветният градиент с висок контрастност на покрива е неповторим в сегмента. Той акцентира присъщото разделяне на силуета на MINI на три елементи и се трансформира в изражение на самостоятелен жанр. Специалната визия става допустима с помощта на новаторския развой на боядисване „ мокро върху мокро “ в английския цех на MINI в Оксфорд. При това Spray Tech лакиране трите цвята се нанасят директно един след различен. В резултат на изменящите се условия на околната среда могат да зародят отклонения в цветовия модел, което трансформира всеки автомобил MINI Multitone Edition в уникат.

MINI Multitone Edition излъчва отзивчиво, положително отношение към живота и предава цветово разнообразни „ фасети на живота “. Както MINI 3 порти, по този начин и MINI 5 порти се оферират с извънредното лаково покритие на екстериора Sage Green, до момента в който MINI Clubman се предлага в Indian Summer Red. Графичната дъга на специфичния модел е знак на разнообразието и позитивното отношение и е показана като нереално бяло лого върху двата допълващи се цвята алено (Indian Summer) и зелено (Sage).

По този метод централният дизайнерски детайл на MINI Multitone Edition в екстериора украсява емблематичните Sidescuttles и задната колона с PU стикер. В допълнение джантите са украсени с извънредни двуцветни капачки на главините. В взаимозависимост от модела на автомобила, позитивната харизма на специфичните модели се добавя от 17-инчови алуминиеви джанти Scissor Spoke 2-Tone или 18-инчови алуминиеви джанти Pulse Spoke 2-Tone и Multiray Spoke.

Едноименният надпис „ Multitone “, дружно с дъгата върху допълващите се цветове, господства в дизайна на лайстните на праговете и се появява още веднъж като емблема върху стелките пред предните седалки. Абстрактната дъга се простира по арматурното табло и украсява и сенниците. Мултифункционалният състезателен кожен волан с лого на специфичния модел на долната спица лежи комфортно в ръцете, също както и направената посредством 3D щемпел капачка на ключа на MINI Multitone Edition.

*Източник: www.mini.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР