До олимпиадата има още малко време. Има неща, които ще

...
До олимпиадата има още малко време. Има неща, които ще
Коментари Харесай

Габриела Петрова: Надявам се Господ да е с нас и да успеем да се справим в Токио



„ До олимпиадата има още малко време. Има неща, които ще се опитаме да изпипаме в подготовката.  Това ще една странна и доста друга олимпиада. Може бе няма да бъде в цялостния си искра и да носи същия дух, които носи по принцип. Но пък е чакана толкоз дълго и когато получиш такова внимание, каквото получихме ние от Министерството на защитата и министерството на спорта, няма по какъв начин да не си още по-мотивиран и да не дадеш всичко от себе си в Токио. Надявам се Свети Георги да ни закриля. Това е голяма поддръжка и почитание от страна на Министерството на защитата към нас. Голяма чест е. Днес почувствах еуфорията от самата олимпиада. Виждайки какъв брой хора ни поддържат, гласоподават ни доверие и разчитат на нас, се надявам, че ще успеем да им се отблагодарим по заслужен метод “, това съобщи особено за БНР Габриела Петрова, която получи специфична икона на Свети Георги от министъра на защитата Георги Панайотов.

„ До последно се надявахме в Токио да има аудитория, въпреки и единствено японска. Уви, това няма да се случи. В нашият спорт един цялостен стадион се отразява доста позитивно върху представянето ни. Но въпреки това това още повече ще ни активизира, тъй като знаем, че в България всички ще са пред екраните, ще ни гледат, ще ни поддържат и ще стискат палци “, добави състезател номер едно на България за 2015 година.

„ За страдание ние трябваше да сменен на лагер в Япония при започване на месеца. Сега обаче, това няма по какъв начин да се случи, тъй като японците желаеха да сме група най-малко от 10 души, а ние не можахме да се съберем толкоз. Сега ще пътуваме на 22-ри, на 23-ти би трябвало да влезем в олимпийското село. Скачам на 30-ти, това е седмия ден от идването ми. Надявам се, че ще успеем да се оправим с адаптацията. Започнат още тук да обръщам часовата разлика. Ставам по-рано, упражнявам в часовете, в които ще скачам там. Надявам се и Господ да е с нас и да успеем да се оправим. Искам сполучлива реализация. Искам да скоча малко повече от това, което съм скочила досега. Много сме близко като резултати в ранглистата. Мисля, че за първи път има 32 квоти. Ще бъде доста мъчно. Няма да е елементарно, само че се надявам, че ще съумея да се осъществявам “
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР