До момента в Пазарджишка област няма регистриран случай на коронавирус.

...
До момента в Пазарджишка област няма регистриран случай на коронавирус.
Коментари Харесай

В Пазарджишко 182 души са под карантина заради коронавируса

До момента в Пазарджишка област няма регистриран случай на ковид. Тринайсет проби са изпратени от РЗИ в Националната референтна лаборатория, като всички са негативни. Това заяви регионалният шеф Стефан Мирев след изключителното съвещание на Областния спешен щаб за битка с ковид КОВИД 19.

В домашна карантина са общо 182 души, завърнали се скоро от четири страни с висока заболеваемост от ковид, осведоми шефът на РЗИ - Пазарджик доктор Фани Петрова. Тя посочи, че на кметовете е предоставено да упражнят надзор за прецизното съблюдаване на карантината.



Директорът на МБАЛ- Пазарджик доктор Красимир Темнилов заяви, че в лечебното заведение се вкарват спомагателни противоепидемични ограничения за предотвратяване на медицинския личен състав, чиновниците и пациентите.

Валентина Кайтазова, шеф на Регионалното ръководство на образованието, разяснява, че към момента няма цялостна изясненост по какъв начин ще протича отдалеченото образование на учениците от региона, само че увери, че такова ще бъде приложено.

Заради короновируса 60 индивида са под карантина в Стара Загора

От регионалния спешен щаб молиха жителите да не да изпадат в непотребна суматоха и да не се презапасяват с хранителни артикули.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР