До момента няма сигнали, свързани със сериозни нарушения, показва информацията

...
До момента няма сигнали, свързани със сериозни нарушения, показва информацията
Коментари Харесай

МВР: Няма сериозни нарушения до момента, сигналите са се увеличили с 83%

До момента няма сигнали, свързани със съществени нарушавания, демонстрира информацията от Ситуационния център на Министерство на вътрешните работи към 15.00 часа. От началото на до 15 часа през днешния ден в Министерство на вътрешните работи са получени общо 982 сигнала за нарушение на изборното законодателство и политическите права на жителите.

Спрямо данните към същия час на 04.04.2021 година се регистрира нарастване от 83% на записаните сигнали. Съставени са 9936 предупредителни протокола по член 65 от ЗМВР, което е нарастване от 539% на идентично формираните протоколи по отношение на данните към 4 април.
 Галъп: 13,3% изборна интензивност към 11 часа Галъп: 13,3% изборна интензивност към 11 часа
Към 11.00 часа интензивността е 13,3%. Това сподели Първан Симеонов от организация Галъп Интернешънъл пред БНР. Той регистрира, че при започване на избо...

За интервала от 6 юли до 14 часа на 11 юли в това число, в Дирекция „ Български документи за идентичност “ и в звената им в Столична дирекция на вътрешните работи и ОДМВР са издадени общо 1137 удостоверения. Само през днешния ден досега са издадени общо 180 удостоверения. 

Оперативната конюнктура в зоните за отговорност на Граничен контролно-пропусквателен пункт е естествена. На Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево, Граничен контролно-пропусквателен пункт Лесово и Граничен контролно-пропусквателен пункт Калотина на българо-сръбската граница има натоварен трафик на леки коли на излаз от страната. Въведен е член 9 от Регламент Европейски Съюз 2016/399 за осъществяване на облекчени гранични инспекции.

Гражданите могат да подават сигнали, свързани с нарушавания, които попречват естественото протичане на изборния развой на денонощната телефонна линия 02/90 112 98, както и на имейл [email protected].
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР