До момента информацията за българин, взет за заложник в Ивицата

...
До момента информацията за българин, взет за заложник в Ивицата
Коментари Харесай

Денков: Проверяваме информация за българин, взет за заложник в Газа

До момента информацията за българин, взет за пленник в Ивицата Газа, не е доказана, опитваме се да я проверим деликатно. Това разяснява министър председателят акад. Николай Денков след Съвета по сигурността. Министър-председателят разясни, че информацията е съгласувана с външния министър Мария Габриел.

" Имаме подготвеност при смяна на обстановката да реагираме бързо. Не се постановат нови ограничения ", посочи той относно това дали е належащо повишението на равнището на отбрана у нас.

На срещата са били прегледани отчетите на Министерство на вътрешните работи и службите и са разисквани настоящо подхванатите ограничения и са били избрани като съответни към този миг.

По думите на Денков не се следи активиране на " Хизбула ". " Няма нещо, което да демонстрира изостряне на обстановката и ескалация на напрежението по отношение на преди няколко дни ", успокои министър председателят.

На съвещанието е бил признат и отчетът за положението на националната сигурност за предходната година, който следва да бъде признат от Министерски съвет и придвижен към Народното събрание.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР