До месец започва дългоочакваната реконструкцията на Околовръстното шосе на Пловдив.

...
До месец започва дългоочакваната реконструкцията на Околовръстното шосе на Пловдив.
Коментари Харесай

До месец започва реконструкцията на Околовръстното шосе на Пловдив

До месец стартира дълго чаканата реконструкцията на Околовръстното шосе на Пловдив. Това е един от главните ми цели и както дадох обещание работя той да се случи, колкото се може по-бързо. Заяви регионалният шеф на Пловдив Дани Каназирева, която удостовери, че планът е получил "зелена светлина " и от премиера Бойко Борисов и зам.-министъра на районното развиване Николай Нанков

Вече се работи по краткотрайната организация на придвижването. Участъкът, който ще бъде изцяло ремонтиран е близо 14 километра - от Асеновградско шосе до пазарджишко. По думите на Каназирева този път е извънредно претрупан, основава се краткотрайна организация на придвижването.

Ще се извърши възстановяване на отводняването на пътя в цитираният пътен сектор, като се почистят и ремонтират водостоците и крайпътните канавки. Ще се подобрят методите към съществуващите крайпътни обекти. Предвижда се фрезоване на съществуващата асфалтова настилка, ремонт на съществуващите пътни уреди - пътни надлези и мостове, полагане на нови асфалтови пластове – главен и износващ, нови ограничаващи системи за пътища и уреди, нова отвесна сигнализация – пътни знаци и хоризонтална маркировка, рапортува още регионалният шеф.

Междувременно се работи и по построяването на локалните платна на Асеновградско шосе, които до края на май ще бъдат подготвени предварително. Продължава ремонтът на пътя “Белица – Загражден “ и „ Югово – Лъки “, където се правят действия по разширение на габарита на пътя до 8 м, укрепват се скални откоси и фрезоване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР