До месец март тази година Apple ще заменя повредените или

...
До месец март тази година Apple ще заменя повредените или
Коментари Харесай

Apple ще заменя някои от повредените iPhone 6 Plus с iPhone 6s Plus

До месец март тази година Apple ще заменя развалените или счупени iPhone 6 Plus с iPhone 6s Plus. Това се вижда от вътрешната преписка на корпорацията. Решението за всяка съответна обстановка ще се взема настрана. Информацията е на известния уеб портал MacRumors.
Технологичният колос не прецизира, в кои точно случаи ще се реализира замяната. Предполага се, че повода за тази стъпка е дефицитът на акумулаторни акумулатори за iPhone 6 Plus , като през месец март дефицитът ще изчезне. По този метод, замяната на Phone 6 Plus с iPhone 6s Plus, очевидно е обвързвана с наскоро почналата акция по замяната на износените акумулаторни акумулатори при над двойно по-ниска цена. Причината за тази евтина замяна е разкритата неотдавна загадка функционалност, намаляваща продуктивността на айфоните според от износването на батерията. Замяната на батерията незабавно връща предходната продуктивност.

MacRumors посочи, че Apple и нейните оторизирани сервизни центрове при щета слагат нови екрани, акумулатори, представители, оптиката и вибрацията. Ако е развален Lightning конектора, дънната платка и някои други, заменя се целия смарт телефон.

Apple към този момент не разяснява тази информация.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР