До края на юли БСП ще внесе в парламента вот

...
До края на юли БСП ще внесе в парламента вот
Коментари Харесай

БСП ще внесе в парламента до края на юли вот на недоверие към правителството

До края на юли Българска социалистическа партия ще внесе в Народното събрание избор на съмнение към държавното управление на тематика корупция. Това разгласи в Горна Оряховица ръководителят на партията Корнелия Нинова, където участва на общинската отчетно-изборна конференция на Българска социалистическа партия.

Група от депутати приготвя претекстовете за втория избор на съмнение на тематика корупция, който социалистите ще внесат в Народното събрание за този мандат, разясни Нинова.

"Ние към този момент сме я водили тази борба. Ще я водим още веднъж и с нови съответни образци. Аз бих поставила преди всичко случаите в региона на екологията. Примерите за корупция в последните месеци са най-разнородни – във ВиК бранша, в строителството ", уточни още водачът на левицата.

По мотив последните арести в ГДБОП и прокурорските инспекции, ръководителят на лявата партия означи, че би трябвало да се изчака решението на съда

"Добри дейности, положителни стъпки, само че би трябвало да чакаме окончателните неоправдателни присъди. Тогава ще имаме и действителна правдивост ", сподели тя.

Нинова акцентира, че последните кавги с видеозаписи и SMS-комуникация са не симптом, а доказателство, че страната се ръководи от задкулисието.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР