До известен период Божанов и Петър Петров-Еврото са работили заедно,

...
До известен период Божанов и Петър Петров-Еврото са работили заедно,
Коментари Харесай

Рашков: Божанов и Еврото са работили заедно, съпругата на Еврото е била близка с Нотариуса

До прочут интервал Божанов и Петър Петров-Еврото са работили дружно, брачната половинка на Еврото е била близка с Нотариуса и даже може това да е повода двете групи да се разделят. Това съобщи някогашният министър на вътрешните работи и сегашен народен представител от ПП-ДБ Бойко Рашков пред Нова.

Иван Гешев е бил клиент в заведението, което е функционирало с помощта на Божанов, който за жалост беше разстрелян. При мен са идвали доста хора, в това число Цариградска, Бакалова, гръцките предприемачи. Имаше и едно семейство, брачната половинка беше живяла с Божанов преди този момент и тя ни изясни доста неща, показа още той.

Напористи настоящи политици били в листата, съобщи още националният представител.

Има доста информации за този човек Петров още от назначението му в столичната следствена работа. Странно ми е за какво подобен облик има той през днешния ден в обществото, а бе назначен при Сотир Цацаров за зам.-директор на най-голямата следствена работа в България, съобщи Рашков.

Подобни кръгове няма по какъв начин да съществуват без защита от изпълнителната власт, както и от върха в правосъдната, добави той.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР