До 25 октомври можете да кандидатствате в Академия за местни

...
До 25 октомври можете да кандидатствате в Академия за местни
Коментари Харесай

Започна кандидатстването за петото издание на „Академия за местни предприемачи“

До 25 октомври можете да кандидатствате в „ Академия за локални бизнесмени “ . Инициативата е основана особено за хора с предприемачески хрумвания, които желаят да започват личен бизнес в тютюнопроизводителните райони в страната – областите Кърджали, Хасково, Благоевград и Силистра.
Желаещите могат да аплайват гратис, посредством попълване на онлайн формуляр , а утвърдените ще вземат участие в на практика ориентирани образования с ментори с дълготраен бизнес опит.
Организират се и уебинари и срещи на място, с цел да бъде разяснено на хората по какъв начин могат да аплайват.
„ На 6 октомври имаме среща в Благоевград , на 18 октомври ще имаме още един уебинар. Възможни са и самостоятелни съвещания по телефона “, сподели Елица Баракова – изпълнителен шеф на BCause.
Както и в предходните четири издания на Академията, има награден фонд, който тази година е в размер на 30 000 лева и е възложен от компания за произвеждане на тютюневи произведения.
„ За миналите четири години следим една резистентност, която доста ни радва. Направихме сполучливи планове, които съществуват към днешна дата. Академията е подкрепила с съвсем 100 000 лв. тези планове “, сподели в ефира на радио София Явор Гочев - програмен шеф на Център Ринкър.
Разходите за път и настаняване на утвърдените участници по време на образованията ще бъдат покрити от уредниците. Имената на спечелилите ще станат ясни в края на месец януари 2022 година
Подробности можете да чуете в изявлението на Катя Василева с Елица Баракова и Явор Гочев
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР