До 25-годишна възраст в човешкото тяло се натрупват много ненужни

...
До 25-годишна възраст в човешкото тяло се натрупват много ненужни
Коментари Харесай

Напитката с кефир, която ще ви избави бързо от излишните килограми и всички токсини

До 25-годишна възраст в човешкото тяло се натрупват доста ненужни и токсични субстанции и тяхното количество се последователно се усилва с придвижване на възрастта. Голямото количество отрови и телесни мазнини карат тялото да остарява по-бързо. От тяхното струпване най-вече страдат стомашно-чревния тракт, сърдечно-съдовата система и кожата. За да предотвратите това, има доста способи за филтриране на тялото и за отърваване от непотребните килограми.

Един от тях е да въведете в диетата си напитка, която работи като четка за храносмилателния тракт. Тя се състои единствено от две съставки - ленено семе и кефир.

Задължително е за приготвянето на напитката да употребявате кефир, а не кисело или прясно мляко.

От всички млечни артикули, само той съдържа всички дрожди и потребни бактерии, които обезпечават удобна флора в червата.
Ето кои са изгодите на кефира
Какво е кефир? Кефир, прочут още като Талай или Булгарос, е тип ферментирала млечна напитка, която се получава след заквасване на прочие..
Прочети повече
Ленените семена съдържат омега-3 мастни киселини, които разтварят токсичните отлагания и заздравяват лигавиците. Въпреки това, единствено цели или едро смлените, семена работят като четка за стомаха. Попадайки в него, те набъбват, обезпечават чувство за задоволеност и по едно и също време с това прочистват червата.

Лененото семе има и други потребни свойства:
оказва помощ при възпалителни процеси в дихателната система и стомашно-чревния тракт (гастрит, язва, колит) оказва помощ при болести на пикочно-половата система спомага за понижаване на наднорменото тегло
Консумацията на кефир с ленено семе освен предизвиква отслабването, само че и контролира холестерола в кръвта и възстановява липидния метаболизъм. За дейно пречистване на храносмилателния тракт и намаляване е извънредно значимо да приемате напитка по специфичен проект.

Курс за детоксикация на тялото и намаляване

Този режим би трябвало да се съблюдава 21 дни. Ако дълго време не сте се подлагали на детокс, лекарите предлагат да повторите курса след 2 седмици. Освен това, с цел да поддържате резултата, би трябвало да се придържате към този проект един път на всеки шест месеца.
Какво е кефир?
Съвременният метод на живот, изпълнен със стрес, приемът на антибиотици, нарушаващи стомашната флора и убиващи потребните бактерии в чер...
Прочети повече
Първа седмица: За закуска консумирайте ½ чаша (100 мл) кефир с 3 чаени лъжички ленено семе (по-добре е да ги смелите в хаванче директно преди употреба).
Втора седмица: За закуска консумирайте ½ чаша (100 мл) кефир с 6 чаени лъжички ленено семе.
Трета седмица: Закуската включва ⅔ чаши (150 мл) кефир с 9 чаени лъжички ленено семе.


Всяка заран изпивайте чаша гореща вода 40 минути преди закуска, с цел да стартирате храносмилателните процеси. Не забравяйте, че това би трябвало да е единствената ви закуска!

Приемана преди лягане тази напитка е по-малко ефикасна. Препоръчително е да включите в менюто си протеинова вечеря, да вземем за пример пилешки гърди или яйца.

След пречистващия курс може да включите в рутината си супена лъжица ленено семе преди закуска. Този способ е от изгода за опазване на постигнатите резултати. 

Важно: Статията е с информативна цел и предоставената в нея информация не може да замести консултацията с доктор или със експерт по здравословно хранене!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР