Известният астролог Тамара Глоба каза какво да очакват представителите на

...
Известният астролог Тамара Глоба каза какво да очакват представителите на
Коментари Харесай

Подем в кариерата и неочаквани перспективи за 4 зодии до края на годината

Известният астролог Тамара Глоба сподели какво да чакат представителите на другите зодиакални знаци от месец май до края на 2024 година Според експерта този интервал ще донесе удобни благоприятни условия и промени във всички съзвездия.

Четири зодии обаче ще имат необикновен шанс и Съдбата е подготвила удобни събития за тях.

Телецът, който се стреми към нещо ново, ще има необикновен шанс през втората половина на 2024 година Астрологът Тамара Глоба отбелязва, че в случай че човек влага в нещо и интензивно работи върху нещо и се труди за това, тогава през този интервал ще пристигна време за осъществяване на неговите стремежи.

Такива представители на този знак ще получат напредък и социална поддръжка и ще могат да се повдигнат до огромни висоти.

Втората половина на годината е най-подходяща за осъществяване на интелектуални планове. Телецът може да чака да срещне нови бизнес сътрудници и да изпита доста нарастване на приходите.

Енергията на втората половина на 2024 година ще благоприятства Близнаците. За представителите на тази зодия ще настъпи време на непредвидени вероятности и благоприятни условия.

Още от края на май се чака приток на удобна сила, която ще помогне при осъществяването на смели инициативи.

Бизнес сътрудниците ще бъдат привлечени от гения на Близнаци и ще бъдат „ инфектирани “ с техните хрумвания, с помощта на което има огромен късмет да получат вложения за своите планове.

Подем в кариерата се чака за Стрелците през втората половина на 2024 година Представителите на тази зодия ще имат нови сътрудници, а началниците им ще виждат професионалните им триумфи.

Времето е уместно за определяне на сантиментални връзки и основаване на семейство. Възможен е брак. Ще се появят надеждни бизнес сътрудници и правилни другари.

През есента се предлага да спестявате пари и да не ги харчите в ненужни разноски.

Водолеите ще преживеят прилив на известност и триумф през втората половина на 2024 година Времето е уместно за себереализация и пускане на нови планове. Помощ ще пристигна от родственици и другари. Очакват се обещаващи връзки в сантименталната сфера.

Дългите пътувания ще бъдат забавни и потребни.

Периодът до края на годината ще бъде изпълнен с сила и мощ, тъй че е целесъобразно да се заемете с всичко ново и да не пропускате благоприятни условия.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР