До 2 януари влаковете по най-натоварените направления ще се движат

...
До 2 януари влаковете по най-натоварените направления ще се движат
Коментари Харесай

18 000 допълнителни места във влаковете по най-натоварените линии за празниците

До 2 януари влаковете по най-натоварените посоки ще се движат с спомагателни вагони. От БДЖ оповестиха, че обезпечават 18 хиляди спомагателни места, само че поучават пасажерите авансово да се снабдят с билет.

По най-натоварените линии - Плевен, Варна, Пловдив и Бургас, БДЖ пуска спомагателни 18 000 места, 1000 от които са в спални вагони - сподели Ивайло Георгиев, шеф " Продажби и обслужване " в " БДЖ-Пътнически транспорти ". 

" В момента сме въвели 15-дневна предварителна продажба на билетите и за нас е от огромна изгода, когато жителите се снабдят по-рано с документи за пътешестване. Ние виждаме каква е натовареността на съответния трен и имаме време да реагираме да сложим повече вагони в съответната комбинация. Ако всички жители отидат в последния миг да си закупят билети, ние нямаме техническата опция да реагираме на момента ", изясни той.

Георгиев прикани пасажерите да купуват билетите си онлайн. При нужда, превозвачът може да реагира, само че към този момент не се плануват изключителни влакове. Все отново жителите могат да употребяват и денонощната телефонна линия за информация на БДЖ.

" 02/931 11 11, като с разнообразни бутони се пренасочват позвъняванията според от естеството на сигнала. За информации по разписанията се натиска бутон номер 2, за жалби- бутон номер 4, за въпроси по онлайн билетоиздаването - бутон номер 5 ", уточни Ивайло Георгиев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР