До 1 юли доброволческите отряди ще сключат договори с Министерството

...
До 1 юли доброволческите отряди ще сключат договори с Министерството
Коментари Харесай

Краят на ЧВК. А за впечатляващите се - край на интригите

До 1 юли доброволческите отряди ще сключат контракти с Министерството на защитата, оповестиха от ведомството.

„ С цел повишение на успеваемостта на потреблението на доброволчески формирования в състава на Обединената формация на силите министърът на защитата на Руската федерация подписа заповед, която дефинира реда за образуване на служебната активност на доброволческите организации “, се споделя в материала.

Сключването на контракти с Министерството на защитата от страна на доброволческите формирования ще им даде нужния юридически статут, ще сътвори общи подходи за образуване на сложна поддръжка и осъществяване на дилемите им, означават от ведомството.

Както изясни заместник-министърът на защитата Николай Панков, всички доброволци ще имат право да подписват самостоятелни контракти с доброволческите отряди или с Министерството на защитата като военнослужещи по контракт.

„ Сключването от жителите на контракти с страната е на първо място разпределение за тях, както и за членовете на техните фамилии, на ограничения за обществена отбрана и поддръжка, открити от страната “, акцентира той.

Панков означи, че в този момент в Русия работят повече от 40 доброволчески формирования, а Министерството на защитата записва доста нарастване на жителите, които желаят да пазят Отечеството в техния състав.

В същото време той уточни, че доброволческите формирования сполучливо извършват задания по линията на прикосновение.

„ Със заповедта се уголемяват опциите за комплектуване на подразделенията на Съвместната формация на силите както с военнослужещи, по този начин и с доброволци, за взаимно потребление на военни елементи и доброволчески организации “, акцентира заместник-министърът.

Предприетите ограничения ще покачат и " бойните качества и успеваемостта от потреблението на Въоръжените сили и доброволческите отряди в тях ".

Панков сподели още, че за десетте дни на този месец на контракт са признати над 13 500 души, което е 2,1 пъти повече от същия интервал на май и 3,1 пъти повече от април 2023 година

В Националния център за ръководство на защитата на Русия заместник-министърът организира конферентна връзка по отношение на комплектуването на съветската войска с военнослужещи по контракт.

Коментар: Много добре, че съвсем 10-годишната история на ЧВК с неясен статут приключи извънредно позитивно.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта https://  . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР