Дни след края на ретроградния Меркурий, на ред идва поредният

...
Дни след края на ретроградния Меркурий, на ред идва поредният
Коментари Харесай

Ретроградният Меркурий Мина, Но Идва Нов Бич От Космоса - Ретрограден Нептун! Задължително Прочетете Как Да Се Предпазите!

Дни след края на ретроградния Меркурий, на ред идва следващият назадничав Нептун. Въпреки че неговото влияние не е толкоз известно и коментирано, то е не по-малко значимо. Нептун е планетата на въображението, сънищата, фантазиите, фантазиите, невидимото, илюзиите, интуицията.

Именно поради това свое определение,ретрограден Нептун е много по-разтегливо и имагинерно разбиране. В тази своя фаза той ускорява усещанията ни, само че постоянно и ги изкривява. Така е допустимо да загубим действителна преценка за протичащото се и това да ни изиграе неприятна смешка.

Най-важното, което би трябвало да запомним за този интервал, е че не би трябвало да се поддаваме на интуицията си и да залагаме на здравия разсъдък. Тъй като чувствата са доста по-изострени, може да забележим и чуем неща, които преди този момент са ни убягвали. Така е много допустимо да се самозаблудим и да станем жертва на илюзорни усеща.

При назадничав Нептун е добре да приказваме намерено за възприятията си, с цел да избегнем свръхсензитивност. Не е добре да използваме медикаменти, алкохол и други стимуланти. Трябва да обърнем изключително внимание на здравето си и да не се поддаваме на думите на ясновидци и други сходни, написа retro.bg.

Добре е през този интервал да носите черен турмалин. Той оказва помощ за филтриране на организма. Добре е по време на назадничав Нептун да изчистите и обкръжението си от хора, които ви изцеждат с сила. Препоръчва се да се натъртва на духовна, не на физическа активност. Сключването на контракти, стартирането на бизнес, даже сериозните покупки не са целесъобразни.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР