Дневният ред на заседанието включва три точки. По първа точка

...
Дневният ред на заседанието включва три точки. По първа точка
Коментари Харесай

Какво Се Случва В Бсп! Корнелия Нинова Спешно Свиква Важните Хора, Сергей Станишев Ще Бъде

Дневният ред на съвещанието включва три точки. По първа точка водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова ще показа политически отчет.

По-късно президентът на ПЕС Сергей Станишев ще показа отчет на тематика " Председателството на Съвета на Европейски Съюз - опция за България ". Очаква се в него да бъдат наранени петте стълба на политическа визия на Българска социалистическа партия за бъдещето на Европейски Съюз, както и тематики като обществения модел, общата селскостопанска рамка и позицията на страната ни по нея, както и новият подтик за разширение на Съюза към Западните Балкани. Докладът визира и тематиката - Българска социалистическа партия като проевропейската мощ, която отстоява отговорно ползите на жителите и на България.

Зам.-председателят на ПГ „ Българска социалистическа партия за България ” Драгомир Стойнев ще показа пред делегатите отчета " Бюджет 2018 - стопанска система, приходи, правдивост ". Сред главните акценти в различния план за държавен бюджет на партията са смяна в данъчната система, нов статут на лечебните заведения и отпадане на правилото „ парите следват ученика “ в образованието, написа Пик.

Представените политически документи ще бъдат подложени на гласоподаване от делегатите на Конгреса.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР