Дневен хороскоп за вторник, 03.11, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за вторник, 03.11, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Една зодия трябва да разчита единствено на себе си днес

 Дневен хороскоп за вторник, 03.11, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Изкушението да спорите с началниците си е във ваша щета. Липсата на самочувствие ви пречи да сте тактични и да работите отговорно, а Меркурий е към момента назадничав. Готови сте да загърбите служебните си отговорности. Дългоочаквана новина е знак, че сте постиганали поставената цел. Не подценявайте опциите си за настоятелен диалози с чужбина. Сутринта се справете с домакинската си работа. Следобед пътувайте  и си създайте позитивни страсти с вашите близки и интимната половинка, а при предпочитание посетете ваши родственици. Вечерта бъдете благи и се отдайте на сантиментални мигове и полови наслаждения. 

ТЕЛЕЦ

Независимо от скорошните финансови приходи не предприемайте вложения и инициативи. Завършете започнатото и не харчете приходите си, с цел да спазите повелята на към момента ретроградния Меркурий. Докажете на сътрудниците си, че сте виновни и не очаквате различен да свърши вашата работа. Пътуване ще ви се отрази добре и ще ви донесе триумф. Не бързайте да планирате деня си сами, без са се съобразите с околните си. Вечерта не канете посетители, в случай че фамилията ви желае да си почивате и да не поддържате връзка с външни хора. По-добре се отдайте интимни мигове, на възприятията си и на полови наслаждения. 

БЛИЗНАЦИ

Начинанията ви са обречени на крах поради последния ден на ретроградното придвижване на Меркурий. Трудностите блокират работата ви и ви изнервят. Избегнете финансовите загуби, подбудени от липса на проницателност. Решите ли да сменяте работата си, обмислете дейностите си деликатно.  Пред вас се разкриват нови печеливши вероятности, за които може да съжалявате, в случай че ги пропилеете. Семейните да не се изкушават от срещи с приятна компания отвън дома си, да не оставят без внимание децата и брачната си половинка. Несемейните да се отдадат на развлечения, да не се двоумят при покана за дискотека, тъй като може да срещнат своята половинка. 

РАК

Върнете възприятието си за отговорност, което сте скрили някъде поради подозрението че ви пречи, само че то е от голяма важност за вас. Умението ви да прогнозирате, в случай че се концентрирате в съответен план е гаранция за триумф, макар към момента ретроградния Меркурий. Ще завишите престижа си. Бъдете деликатни при работа с документи. Очаквайте доходи. Планирайте идната седмица и степенувайте по значимост дилемите си. Не правете опити да измененията персоналния си живот посредством основаване на нова интимна връзка, която няма да ви направи щастливи. Новите завоевания няма да ви донесат мечтаното полово задоволство, в случай че сте фамилни, а при необвързаните прибързаните интимни мигове може да са с непредвидени отрицателни последствия. 

ЛЪВ

Отново ви следва сполучлив ден в делово отношение. Без особени старания ще планирате преференциални планове, само че не поставяйте началото през днешния ден поради към момента ретроградния Меркурий. Очаквайте финансови приходи. Не позволявайте на вашата подозрителност да усложни деня ви. Разчитайте на положителния звук както с сътрудниците, по този начин и с подчинените си. Приберете са в точния момент вкъщи, даже и в случай че сте на работа. Следобед се обрисуват разправии с околните ви поради непрекъснатата ви претовареност. Вечерта се отдайте на сантиментални мигове, на възприятията си и на полови наслаждения. 

ДЕВА

Въпреки компликациите проведете деловите си срещи и диалози. Не взимайте прибързани решения, тъй като през днешния ден е последния ден на ретроградното придвижване на Меркурий. Направете крачката към инициативи след детайлно обсъждане на концепциите си. Не се доверявайте на инцидентни хора във връзка с пари. Радвате се на триумф при неотложни договаряния. Денят разрешава да се погрижите за себе си, за самочувствието и настроението си, само че и да се отдадете на отмора и приятни занимания. Близките ви към този момент се тормозят от вашето неявяване, а също и от самотата даже и в почивния ден.

ВЕЗНИ

Заемете със дилемите, които в последно време пренебрегвахте във ваша щета. Подгответе се за съществени служебни промени. Разговорите с сътрудниците, управлението и околните ви са затруднени. Резултатите от работата ви не оправдават положените старания.  Избягвайте запознанствата, с цел да не се разочаровате. Избягвайте запознанствата. И през днешния ден не разчитайте на шанса си. Вечерта си почивайте. Откажете гостуването и останете с околните си вкъщи. Не пропускайте опцията за възобновяване на хармонията в връзките и половите удоволствия. 

СКОРПИОН

Днес сте в отлична форма и подготвени за работа, само че изчакайте и този ден поради към момента ретроградното придвижване на Меркурий. Стабилизирайте деловите си връзки и бъдете внимателни. Очаквайте възстановяване на финансовото си състояние. Работата ви спори. Дочакайте по-добри времена за инициативи. Направете нужните промени в подредбата на дома си, зарадвайте фамилията си нови мебели или освежаващи аксесоари. Поговорете с околните си. Не пропускайте опцията за възобновяване на хармонията в връзките и половите удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Очаквайте съществени конфликти с управлението поради вашето опълчване на направени оферти, подтикнати и от последния ден на ретроградното придвижване на Меркурий. На работното място са наложителни самообладание и умереност в държанието. Неблагоприятното разположение на звездите може да се трансформира в непредвидена причина за съществени професионални неприятности. Не пропускайте почивката, с цел да съберете сили за дейна работа. Дарете приятни мигове на околните си и на обичаните си. Вечерта си пийнете чаша алено вино и се отдайте на интимни диалози и полови удоволствия. 

КОЗИРОГ 

Неочаквано за вас и в дни на насилствен застой в деловите връзки ви радват позитивни  промени в материално отношение. Имате късмет да спечелите уважението на сътрудниците си и да получите поддръжката им. Отстоявайте възгледите си и бъдете безкомпромисни. Бъдете внимателни към новите си познати поради към момента ретроградния Меркурий. Опитът на по-знаещите ви е от изгода. Стабилизирайте връзките с околните си, в случай че сте ги обтегнали и не допускайте странична интервенция в диалозите, които организирате вкъщи. Не нарушавайте хармонията поради изтощеност и дебелоглав. Вечерта се постарайте да заслужите интимните мигове и полови удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Във вас бушува недоволството от всичко, което постигате на работното място, макар че не е малко, а и Меркурий е в последния си ден на това ретроградно придвижване. Не пренасяйте неприятното въодушевление в дома си. Предложат ли ви задгранична командировка в идващите дни, приемете я на драго сърце. Подпишете квалифицираните финансови контракти, с цел да пътувате без терзания. Намерете най-безболезнения метод, за диалози и с цел да наложите мнението си в фамилията, в случай че то е потребно за всички, освен за вашето успокоение. Брачната ви половинка има проблеми, които са причина за отвод от полови удоволствия. Поговорете и се пробвайте да помогнете. 

РИБИ

Не работете с финансови документи поради към момента ретроградния Меркурий. Възможни са професионални загуби поради припряност. Ще навредят на кариерата ви. При заетите в областта на банковото дело е наложителна задълбочена инспекция на всичко, което им следва да разписват. Следобед не са изключени недоразумения с хората от обкръжението ви. След обяд ще ви ядосат ваши родственици, които не сте чували от години, само че внезапно са решили, че сте им доста благи и нужни. Не се тормозете от появяването им,  не бъдете прекомерно гостоприемни, тъй като не идват в дома ви с положителни планове и бързо ги отпратете, като им кажете, че не сте хотелски комплекс и няма да да нощуват при вас.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР