Дневен хороскоп за четвъртък, 15.10, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за четвъртък, 15.10, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Хармоничен ден със семейството за една зодия, друга ще има делови неприятности

 Дневен хороскоп за четвъртък, 15.10, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Промените на работното място би трябвало да са умерени и авансово премислени. Ще ви насочат делово предложение, на което не можете да устоите, само че го отложете поради ретроградното придвижване на Меркурий. Отговорете, че ще го обмислите и обсъдите и ще дадете отговор в идващите дни. Не прекалявайте с високите скорости, в случай че сте зад кормилото. Прекалили сте с условията си към вашата брачна половинка и сте се отдалечили ненадейно. Сърдете се на себе си, че отхвърля да беседва с вас. 

ТЕЛЕЦ

В този ден ви следва диалог, в който ще се сблъскате с непредвидени проблеми, а и Меркурий е назадничав и постанова своите забрани. Не се радвайте преждевременно на получените пари, тъй като незабавно има къде да ги вложите. Денят е подобаващ за рутинни занимания. Проблемите са доста, поради липса на непоклатимост в мнението ви. Не проявявайте експанзия в държанието си към вашите близки, с цел да не ги отдалечите от себе си. Вечерта си останете вкъщи и се отдайте на безучастие. 

БЛИЗНАЦИ

Направете нужните разбори на финансовото си положение, изключително в случай че управлявате ваша компания. Изслушвайте мнението на сътрудниците си. Предвидените вложения може да навредят на бъдещата ви работа, изключително при почналото ретроградно придвижване на Меркурий. Бъдете тактични. Поднесете концепциите си, в случай че желаете да бъдат подкрепени от сътрудниците си. Не сте уверени в възприятията на брачна половинка си и обмисляте разлъка. Внимавайте, тъй като сигурно ще съжалявате за решението си. 

РАК

Разговорите с настоятелен сътрудници ще ви оказват помощ да откриете нови благоприятни условия за излизане от финансовите проблеми, които са ви споходили. Подхождайте внимателно към предложенията, с цел да не се окажете излъгани. Отложете деловите диалози, свързани с директните ви задания, с цел да не си създадете спорове на работното място, като не пренебрегвате ретроградното придвижване на Меркурий. След работа се приберете с положително въодушевление и си създайте приятни страсти. Предпазвайте се от спорове. 

ЛЪВ

Днес сте захласнати от предпочитание да сте на върха на работното място. Ако сте решили да постигнете самопризнание е във ваша изгода да изчакате да получите оценка от сътрудниците си, изключително при ретроградното придвижване на Меркурий. Време е да помислите и за себе си, а освен за хората към вас. Отношенията с хората към вас са хармонични. Позволете на фамилията си да ви изненада с сантиментална вечеря, макар че нормално готвите вие. Сексуалните удоволствия са другата приятна изненада.

ДЕВА

Работете умерено и не забравяйте да отчитате всички елементи в работата си. Не взимайте прибързани решения, поради ретроградното придвижване на Меркурий. Перфекционизмът ви носи изгода. Не се поддавайте на провокации. Ще научите за постъпили пращания,  добра оценка за ваш от дълго време положен труд. Влюбени сте в интимния си сътрудник, само че нещо ви пречи да се съгласите на брак. Причината за терзанията ви в леглото е неналичието на естетика, само че е добре да не вършиме крайни заключения.

ВЕЗНИ 

Неочаквани разноски в фамилията ще нарушат финансовата ви непоклатимост. Всичко замислено, обвързвано със дилемите ви на работното място ще се реализира. Преодолейте нервността си и се предпазете от повторение на остарели неточности. Отложете деловите срещи и диалози. Не рискувайте. Меркурий е назадничав. Не давайте пари на заем. Неприятели ще се опитат да ви съсипят на персоналните връзки. Бъдете готови и не реагирайте импулсивно и с обидни думи. Отговорете на удара със успокоение.

СКОРПИОН

Откъснете се от мислите за проблемите си. Не е изключено инцидентно запознанство да окаже позитивно въздействие на бъдещото ви финансово положение. Звездите ви дават късмет да откриете нови източници на приходи, само че Меркурий е назадничав, налагащ засилено внимание. Бъдете виновни към персоналните си връзки и не се поддавайте на желанието да работите и вечерта. Сексуалните ви връзки са нестабилни. Преценете дали повода не е в несходството в характерите с интимния ви сътрудник. 

СТРЕЛЕЦ

Пазете се от измами, свързани с желанието ви да поставите началото на нова активност, тъй като Меркурий е назадничав. На работното място бъдете деликатни в думите си. Всеки опит да се заяждате и да иронизирате сътрудниците си е във ваша щета. Рискувате да се неуспехите, поради припряност и недомислени дейности. След като сте се изпокарали с половинката си е време и сте длъжни да създадете естетика в фамилните си връзки, вместо да се инатите и да ги обтягате още повече. 

КОЗИРОГ  

Интересни запознанства ви зареждат с готовност да успявате и обогатяват знанията ви. Подновете остарели и потребни настоятелен контакти, само че внимавайте и не се сближавайте. Деловите ви сътрудници ще подкрепят финансовите приходи, които от дълго време очаквате. Със дилемите си се справяте добре. Ако имате проблеми в персоналните връзки, направете всичко допустимо вечерта да ги изясните. Възвърнете хармонията в живота си, в случай че не желаете да се лишите от поддръжката на колегата си.

ВОДОЛЕЙ

Погледнете на професионалните си задания с оптимистично въодушевление, спазвайки повелята на ретроградния Меркурий. На работното място сте във върховата си форма и ще получите хвалба. Ще се срещнете с нови сътрудници, които желаят да работите взаимно и ще ви донесат бъдещи триумфи. Отношенията в фамилията ви са хармонични, само че единствено в случай че овладеете обострената си сензитивност и не ги обиждате. От вас зависи да избегнете следващия скандал, който ще ви отдалечи от фантазията за интимни мигове.

РИБИ

Въпреки желанието ви да творите се пригответе за компликации, поради неспособност да получите нужната ви информация. Не се впускайте в инициативи. Успехът ще бъде с вас, в случай че на работното място завършите започнатите задания при почналото ретроградно придвижване на Меркурий. Неочаквано ще ви изненадат с информация за идни финансови приходи. Късметът през днешния ден може да ви изневери най-много в любовта, в случай че решите да прекалите със самохвалството си за личното си великолепие.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР