Дневен хороскоп за 22.12.2022 г. изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНСпособни

...
Дневен хороскоп за 22.12.2022 г. изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНСпособни
Коментари Харесай

Една зодия днес трябва да внимава, ако ще тръгва на път

Дневен хороскоп за 22.12.2022 година направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Способни сте да дадете най-хубавото от себе си и да блеснете с опциите си на работното място. Не се доверявайте на странични препоръки, изключително в случай че ви ги натрапват принудително. Неизбежни са споровете с вашите началници. Ще се справите с вашето увереното държание, с което ще заслужите тяхното почитание. Бъдете внимателни, изключително в случай че се постанова да поправяте покривните структури навръх празниците и сте извикали майстори! Вечерта прекарайте измежду фамилията си. Сексът ще ви разтовари от напрежението и ще ви възвърне силите. 

ТЕЛЕЦ 

Бъдете виновни към вашите отговорности, а в случай че се постанова да помогнете на сътрудници, не отхвърляйте. Започнете с инициативи, които са печеливши за вас. Не рискувайте с вложения, в случай че не сте сигурни в стабилността си.  Ще се радвате на нечуван триумф, който е повода за колегиална злоба. Трудностите са преодолими. Семейните да бъдат умерени в претенциите към брачната си половинка. Несемейните да чакат сантиментална среща и полови удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

От една страна имате късмет да успявате на вашето работно място, а от друга сте прекомерно податливи на въздействие и може сами да се неуспехите. Не ви поучавам да обмисляте регистрация на ваша компания в този ден. Не допускайте финансови загуби, поради обещания за прибързани вложения. Влюбени сте и се чудите дали ще е вярно през днешния ден да споделите възприятията си. Притеснявате се дали ще ви отговорят със същото. Семейните да не пропущат миговете за себе си и да се отдадат на полови наслаждения. 

РАК

Не се чувствате отпочинали, а ви чака доста работа. Ще ви изненада вест за идни финансови приходи. Не обмисляйте вложения, а преценете какви разноски имате да покривате. С осъществяването на дадените обещанията на вашите настоятелен сътрудници ще издигнете създателите си и ще получите финансова поддръжка. Предпазвайте се от утежняване на връзките с околните си. Чувствате се неразбрани. Помислете дали и вие не сте позволили някоя неточност, с която сте принудили интимната си половинка да се дистанцира от вас и да ви лиши от секс. 

ЛЪВ

Бъдете деликатни, в случай че ви следва пътешестване. Вашите сътрудници се пробват да ви скапват настроението. Предизвикали сте ги с нападателното си държание. Не взимайте значими решения и не подписвайте финансови документи. Не се занимавайте с контракти за кредитиране. В фамилията назрява спор обвързван с децата ви, които настойчиво отхвърлят да ви се подчинят и се срещат с несъответствуващи другари. Обърнете им внимание и със успокоение разрешете проблемите, които ви тормозят. 

ДЕВА

Поредните разправии с ваши подбудени поради имуществени делби ще ви изгубят част от времето в този ден. Не забравяйте служебните си отговорности. Успехът е с вас точно на работното място. Начинанията са сполучливи и са от голямо значение за бъдещите ви професионални триумфи, само че внимавайте да се неуспехите сами. Вечерта бъдете измежду фамилията си. Празнувайте сами или с ваши другари и родственици. Не пропускайте интимните диалози и половите наслаждения. 

ВЕЗНИ

Проведете диалозите с вашите настоятелен сътрудници, с които желаете да ги убедите да разширите активността на вашата компания. Днес сигурно ще решат да ви поддържат. Изобщо не се занимавайте с грешките им и се заемете единствено с вашите задания, които са основата на триумфите ви. В фамилията ви се разгаря препирня поради следващото ви забавяне. Не се опитвайте да измисляте опрощение. Ако не се приберете в точния момент се откажете от вярата за полови удоволствия. И не забравяйте, че през днешния ден можете да се изявите като положителни домакини.

СКОРПИОН

Сутринта ви изнервят персонални проблеми. Не е редно да ги споделяте с вашите сътрудници. Ако разчитате на себе си, триумфът сигурно ще ви споходи. Бъдете търпеливи и не предизвиквайте спорове на работното си място единствено тъй като вие самите сте без въодушевление. Не пътувайте. Нямате желание да се извините на интимната си половинка, даже и в случай че вие сте повода за неразбирателството посред ви. Сексуалните ви връзки са в рецесия. 

СТРЕЛЕЦ

Спорите за щяло и нещяло с вашите сътрудници и си печелите тяхната злост. Ако желаете да се справите бързо със отговорностите си не проявявайте ината си. Не се поддавайте на предложение за присъединяване в нови планове, тъй като рискувате да загубите част от приходите си, изключително при импулсивни решения. В персоналните връзки проблемите са поради отвращение на сътрудниците ви да се съгласят с вас и с непрекъснатото неявяване от вкъщи, за което нямате опрощение съгласно тях, а вие премълчавате, че ходите на йога, с цел да ги радвате с положителната си форма, благи дами. 

КОЗИРОГ

Натоварват ви с пътешестване, които ще стане причина за спорове на вашето работно място, а и с околните ви. Ако вашите сътрудници откажат да ви замесят, по-добре е да го отложите. Бъдете внимателни тъй като може ваш сътрудник да се стреми да заеме вашето място. Явно заслугата е и ваша. Отново сте обзети от подозрение дали сте задоволително привързани към интимната си половинка или би трябвало да се разделите. След като имате подозрения в възприятията си е по-добре да си дадете краткотрайна отмора и да се откажете от секса. 

ВОДОЛЕЙ

Начинания са сполучливи, в случай че сте завършили с другите си задания и не се постанова незабавно да ги завършите до края на деня. Избегнете с разсъдък компликациите, най-вече в връзките си с вашите близки. Задължително е да бъдете компромисни. Приемете помощ от вашите сътрудници, в случай че желаете да се справите със дилемите си. В персоналните връзки са вероятни проблеми с сътрудниците ви поради нежеланието им да схванат терзанията ви. Сексуалните ви връзки се възстановяват. 

РИБИ

За разлика от персоналните ви връзки, които са в рецесия, провокирана от вашите близки, на работното място сте съвършени и впечатлявате вашите сътрудници с триумфите си. Ако имате желание да сменяте работата си,  можете само да обмислите предлагането за ново място, което ще ви даде късмет за професионален напредък. Вечерта забравете за професионалните си отговорности и се отдайте на развлечения. Отидете на посетители с вашите сътрудници или фамилията си, само че откакто сте хапнали по-рано вкъщи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР