Дневен хороскоп за 22.10.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНДнес сте

...
Дневен хороскоп за 22.10.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНДнес сте
Коментари Харесай

Любов, драма и изневяра за една зодия днес, вижте коя

 Дневен хороскоп за 22.10.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Днес сте заредени с оптимизъм и предпочитание да изясните недоразуменията на работното място. Стабилните връзки ви подсигуряват поддръжка от  страна на ваши настоятелен сътрудници. Емоцията няма да ви разреши да сте справедливи и ще стане причина за препирня с сътрудниците ви, в случай че решите, че сте уверени в правотата си. Самотните дами би трябвало да са деликатни в избора на интимни сътрудници. Не е изключено през днешния ден да срещнете спътника си в живота. Не бързайте да се отдавате на полови наслаждения, в случай че срещата ви е първата и не сте се опознали, с цел да си спестите страданията.

ТЕЛЕЦ

Действайте проведено и целеустремено. Днес сте в отлична форма, имате благоприятни условия за триумф. Въпреки този факт не отхвърляйте помощ, в случай че желаете да се справите без проблем с работата си. От вашата непримиримост зависят триумфите ви на работното място и бъдещите ви професионални проекти. Вечерта ще изживеете приятни сантиментални мигове. Сексуалните ви връзки би трябвало да са в цялостен синхрон и да задоволяват желанията и на двама ви.

БЛИЗНАЦИ

Деня не е добър за обзор на документи. Не отхвърляйте пътешестване, даже и в случай че се постанова да ви заместят на работното място. Справяте се чудесно с професионалните си отговорности. Прибързаността е неразрешена. Увеличете приходите си. Не се колебайте и проведете значимите си диалози. Ваши неприятели, които завиждат на хармонията в фамилните ви връзки, желаят да ви навредят с интриги и клюки. Пазете се. Не допускайте срив в половите си връзки. Не се лишавайте от здравословен секс.

РАК

Постигнете непоклатимост на работното място. Имате опция да завършите доходни задания. Радвате се на триумф и самопризнание. Оценката, която ще получите на работното си място през днешния ден е от голяма важност за материалното ви положение. Вечерта поканете на посетители другари. Не забравяйте, че основаната естетика в фамилията ви е гаранция за положителното ви самочувствие. Не изневерявайте, в случай че сте щастливи в брака. Опитите ви да намерите нови полови сътрудници, макар че имате към този момент такива, ще са мотив единствено за проблеми.

ЛЪВ

Имате потребност от поддръжка на вашите проекти, само че и късмет за напредък. Съветвам ви да не предявявате прекомерно високи условия към сътрудниците си. Деловите диалози са сполучливи. Пазете се от прикрити недоброжелатели. Бъдете деликатни към новите настоятелен запознанства, с цел да не се окажете омаяни и излъгани поради ласкатели с нечестни планове. Не се поддавайте на провокациите на половинките си, проявяващи ревността си и целящи единствено да ви ядосат. Вечерта се отдайте на драго сърце и на мечтан и от двама ви паметен секс.

ДЕВА

Ще получите положително възнаграждение, откакто сте дейни и отхвърляте дилемите си. Очаквайте промени и приятни вести, свързани с материални триумфи, само че приходите запазете и не инвестирайте, с цел да се окажете без средства. В неприятно въодушевление сте във втората половина на деня, само че ще го преодолеете. Отложете деловите срещи и диалози. Ще се радвате на ново ненадейно запознанство, благи дами. Не се впускайте в невярност, привлечени от чара на собствен сътрудник, тъй като сексът, даже и в случай че ви е прелестен, ще е мотив за бъдещи неприятности.

ВЕЗНИ

Днес сте извънредно и досадно избухливи и заядливи. Въпреки желанието ви да не работите, се постанова да се заемете с директните си професионалните отговорности. На работното място завършете започнатото. Начинанията са нежелателни. Настроението ви е изменчиво и води до неточности. Обсебени сте от мисълта за обичаните си и желаете час по-скоро да бъдете с тях. Вечерта ви чакат незабравими интимни мигове. Сексуалните удоволствия са натурален завършек на приятните вечерни мигове. Бъдете нежни и се отдайте на възприятията си.

СКОРПИОН

Използвайте опцията да измененията нещо, даже и нищожно спорев вас, вкоето творите в живота си и да го извършите по-добър. Рутинните занимания ще ви оказват помощ да се освободите от напрежението. Не планирайте срещи с другари и не спорете с никого. На работното си място, отложете деловите диалози и оставете начинанията за различен ден. Не надавайте ухо на клеветите, свързани с персоналните ви връзки. Стабилността ви в възприятията е причина да сте положителни и в леглото. Сексът с новите ви сътрудници ще бъде впечатляващ.

СТРЕЛЕЦ

Ще изпитате предпочитание да се скриете, да се отдадете на себеанализ, с цел да прецените какво постигнахте през миналата седмица. За страдание служебните ви задания не търпят повече отсрочване. Спестете си мъмренето. Не отхвърляйте предложение за спомагателна работа, тъй като ви подсигурява положителни доходи при започване на тази седмица. Възможни са проблеми в фамилията или с интимния ви сътрудник. Не правете прибързани заключения. Най-добрият метод за доказване на любовта ви е отдаването на незабравими полови преживявания.

КОЗИРОГ

Време е да планирайте грижливо бюджета си и за първата половина на годината. Но проявявайте благотворителност, тъй като скоро ще имате потребност от пари и ще съжалявате, че сте били неблагоразумни. Днес се срещнете и поговорете с ваши сътрудници отвън работното място. Така някой няма да ви тормози и ще получите мечтаната информация. Семейните разправии не би трябвало да ви тормозят, тъй като ще ви донесат успокоение, откакто споделите проблемите си. Сексуалният ви живот е на равнище, само че не би трябвало да проявявате експанзия в леглото, даже и в случай че неистово ревнувате.

ВОДОЛЕЙ

Ще се ядосате, тъй като ще получите отвод от ваш другар на който разчитате и сте помолили да ви помогне, само че той е появил егоизма си и завистта си към вашите бъдещи триумфи. И без него ще сте блестящи. Трудностите са причина да се справяте по-бавно със дилемите си, само че триумфът няма да ви изостави. Бъдете виновни към работата си. Бъдете правилни на сътрудниците си и не се колебайте да споделите възприятията си. Не се тормозете, че сексът може да ви обвърже с интимния ви сътрудник, в случай че към момента не сте подготвени за основаване на семейство.

РИБИ

Работете интензивно и не отхвърляйте предложенията за помощ. Ще се справите сполучливо с всичките си отговорности. Промените и пътуванията са сполучливи. Обогатете се с нови познания. Не отхвърляйте преференциални оферти за работа, даже и да са свързани с смяна на работното място. Личните връзки са проблематични, поради опитите ви за следващ път да наложите мнението си и да не изслушвате околните си. Опитвате се да властвате и в леглото, само че сте отговорни сами за отдалечаването на интимния ви сътрудник.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР