Дневен хороскоп за 17.12.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНОтново ви

...
Дневен хороскоп за 17.12.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНОтново ви
Коментари Харесай

Съвет към една зодия днес: Не вярвайте на никого!

Дневен хороскоп за 17.12.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Отново ви следва сполучлив ден, който освен ви зарежда с чудесно самочувствие, а ви дава късмет, стига да желаете, да вземете присъединяване в нов план, макар че до този миг ви притесняваше. Не бъдете инатливи и мнителни, с цел да не си създадете проблеми на работното място макар удобните условия за справяне със отговорностите. В първи дни от месеца сте осъзнали, че е добре да измененията нещо персоналния си живот, с цел да съхраните брака си. Сексуалните удоволствия не са гаранция за естетика в връзките ви. 

ТЕЛЕЦ

Денят изисква да си наложите успокоение и да обмисляте дейностите си, с цел да успявате. Ако се постанова се съветвайте с ваши по-опитни сътрудници, вместо да си подведат поради злоба към вас. Неприятели може да ви подхлъзнат с обещания и да загубите част от спестяванията си. Не се съгласявайте на спомагателна, само че натоварваща ви работа, в случай че сте преуморени, с цел да избегнете грешките и компликациите. Отнасяте се към околните си с обич и наслада и знаете, че няма от какво да се притеснявате. Хармонията в половия ви живот е повода да сте щастливи и удовлетворени. 

БЛИЗНАЦИ

Печелившата позиция е ваша, в случай че не допуснете интервенция на сътрудници, изключително на новопостъпили в работата ви, тъй като освен че ви пречат, а и с неналичието на познания и със препоръките си може да ви навредят. Деловите диалози могат да бъдат сполучливи, в случай че не забравяте, че е във ваша изгода да сте тактични и умерени. Рискувате да усложните връзките с роднините си поради отношението към тях на вашата интимна половинка. От вас зависи да съхраните хармонията в интимните мигове и да не пропуснете половите прекарвания.

РАК

Отговорното отношение към служебните ви отговорности е гаранция за отлични доходи и финансова стабилизация.  Обмислете професионалните си проекти за идващите месеци, само че без да сте крайни в решенията. Очаквайте още до обед финансови приходи. Ако се сблъскате с компликации в персонален проект, не се тормозете. Предложение за нова работа може да преобърне напълно в отрицателна тенденция персоналния ви живот. Сексуалните ви връзки са проблематични поради демонстрация на ревнивост от страна на половинката ви. Не допускайте нова рецесия в връзките си.

ЛЪВ

Откажете се от желанието си за запознанства, тъй като няма да ви донесат предстоящите постоянни връзки. Късметът не е на ваша страна. Успехът е с вас, в случай че разчитате на себе си. Бъдете търпеливи и премълчавайте пред сътрудниците си рецензията, с цел да избегнете проблемите на работното място. Вредите си с проявата на прекомерна наивност. Личните ви връзки не са постоянни. Прекалили сте с отсъствието от вкъщи си. Вечерта се изненадайте интимната си половинка с с покана за сантиментална вечеря и не пропускайте полови удоволствия.

ДЕВА

Не се поддавайте на оферти за присъединяване в рисковани инициативи или за вложения, колкото и да са мамещи с възможни бъдещи доходи. Денят разрешава разискване на идно подписване на финансови контракти. Блокирайте опитите на ваши другари да лишават времето, което принадлежи на околните ви. В персоналните връзки шансът ви изневерява. Страдате, само че в случай че се отдадете на работа, бързо ще забравите за персоналните проблеми и ще пожънете нечуван триумф. Бъдете откровени и споделете повода за закъснението си, вместо да създавате мотив за ревнивост.

ВЕЗНИ

Работата ви спори, в случай че се откажете от начинанията и приключите с зародилите проблеми на работното място, които без причина пренебрегнахте предходната седмица. Не си позволявайте обидни квалификации за вашите сътрудници или настоятелен сътрудници, тъй като думите, които изричате през днешния ден са ваш зложелател. Не се тормозете, в случай че изживеете и отчаяние от някого. Очаква ви персонално благополучие, което ще ви помогне да забравите за този, който ви е предал. Вечерта бъдете с обичаните си хора и се отдайте на интимни мигове и полово удоволствия.

СКОРПИОН

Не се обиждайте на вашите сътрудници, че ви хвалят за вашите професионалните умения, които сте посочили, тъй като са откровени и не го вършат с нечестна цел, както всекидневно приемате похвалите им. Има доста хора, които ви ценят и време да осъзнаете това. Не уговаряйте настоятелен срещи, тъй като може да ви разочароват поради неспособност да постигнете предстоящите договорености. Личните ви връзки са постоянни, само че не оставайте до късно на работното място, с цел да не ядосате околните си. След като се приберете отидете на ресторант или вечеряйте с положително въодушевление в дома си и не пропускайте интимните мигове.

СТРЕЛЕЦ

Въпреки нежеланието ви да приемете спомагателна работа, не я отхвърляйте. Тя ще ви донесе както ненадейно положителни доходи, по този начин и жадуваното самопризнание. Трудностите преодолявате с лекост, в случай че избегнете проблемите с управлението и сте правилни при осъществяване на вашите служебни отговорности. Съветите на вашите близки ще ви оказват помощ да се справите с терзанията си. Създайте естетика и в персоналните си връзки. Не се надявайте на интимни мигове и секс, в случай че сте обидили своята половинка и не сте се извинили.

КОЗИРОГ

Не пропилявайте опциите си и не се занимавайте с планове, които не ви интересуват, с цел да не съжалявате по-късно, тъй като единствено сте пробвали с цената на изгубено време. Вашите професионалните триумфи и непредвидени запознанства, които ви носят изгода през днешния ден, само че и през идващите месеци, са факторите, които ви оказват въздействие. Следобед не са изключени разправии на околните ви със съседи. Не се впечатлявайте, а успокойте фамилията си. Съхранете постоянните си отношение и след вечеря се отдайте на интимни мигове и полови наслаждения.

ВОДОЛЕЙ

Независимо от пасивността обхванала вашите сътрудници, се справяте със отговорностите си и без тяхна помощ, а и отхвърляте част от техните, в случай че се свързани с ваши задания. Гарантирате си по-високи доходи, които ще дойдат преди празниците.  Можете да постигнете мечтаните договорености и да подготвите за автограф през идната седмица финансови съглашения. Брачната ви половинка е на мнение, че й изневерявате. Докажете й, че сте правилни в любовта и брака. Несемейните да не се отдават на секс с непознати или нови сътрудници.

РИБИ

Ако сте се заинатили и имате желание да се втурнете инициативи, предизвиквате неуспеха си, тъй като не ви чака триумф в това отношение. Бъдете виновни към към този момент започнатите задания. Начинанията през днешния ден няма да ви донесат триумф и поради неналичието на поддръжка, без която няма по какъв начин да се справите. Време е да постигнете изясненост за бъдещите си персонални връзки. Тези от вас, които не са щастливи в брака може да се разведат. Ако обмисляте разлъка няма причина да се отдавате на полови удоволствия, тъй като поради неприятен шанс може да ви попречат на желанията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР