Дневен хороскоп за 02.06.2021 изготвен от Светлана Тилкова-АленаОВЕНИзживявате неочаквано труден

...
Дневен хороскоп за 02.06.2021 изготвен от Светлана Тилкова-АленаОВЕНИзживявате неочаквано труден
Коментари Харесай

Раци, днес ще сте прекалено самоуверени, Деви, от сутринта сте без настроение

 Дневен хороскоп за 02.06.2021 направен от Светлана Тилкова-Алена

ОВЕН


Изживявате ненадейно сложен ден, а и Меркурий е назадничав и ви постанова забрани. Новите хрумвания и дейностите ви за възстановяване на материалното ви състояние няма да ви донесат предстоящите резултати. Добре е да се пазите от инициативи и работа с други хора. Не се изкушавайте да инвестирате, единствено тъй като ви е мъчно да откажете на ваши другари. Ще претърпите загуби. Важно е да се преценявате с мнението на индивида до себе си, изключително в случай че не сте фамилни и желаете да намерите своята половинка. Сексуалните удоволствия няма да ви липсват, в случай че не сте прекомерно упорити и се преценявате с желанията на колегата си.

ТЕЛЕЦ

Очаквайте позитивни промени, даже и при ретроградния Меркурий. Ще ви оказват помощ да се справите с изостаналите задания. Признанието и триумфът са ви обезпечени, в случай че сте упорити и работите интензивно, без да се надявате на помощ. Денят е съвършен за реализиране на авансово плануваните настоятелен пътувания и диалози. След обяд посветете времето си на разрешаване на фамилни проблеми. Чувствата ви са споделени. В интимните връзки към вас ври и кипи. Преминавате през опити да се нараните взаимно, след което идва мигът на помиряване и полови удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Стабилизирайте професионалните си достижения. Успехът е с вас. Разрешете сериозните настоятелен проблеми, които ви потискат и депресират в продължение на няколко дни. Споделете новите си хрумвания. Смело приемайте провокациите на Съдбата, даже и в случай че ви се костват рисковани, само че не поставяйте ново начало поради ретроградния Меркурий. Семейните проблеми ще ви изнервят, тъй като сте прекомерно заети и нямате време за брачната си половинка, която ви вини, че сама се занимава с децата. Вечерта се постарайте да зарадвате обичаните си хора с подарък и сантиментална вечеря, в случай че желаете да изживеете полови удоволствия. 

РАК

Няма да липсват компликации на работното ви място, тъй като сте прекомерно самоуверени. Предпазвайте се от неточности, с цел да не провалят благоприятни условия ви за изява при ретроградния Меркурий. Прекаленото вглеждане в минусите на хората ви вреди. Всички предприемачи, които са решили че е време да създадат нови вложения, могат в този ден да обмислят на мира всички вероятни плюсове и минуси. Време е несемейните да помислят за основаване на семейство и да се огледат за подобаващия сътрудник. Може да се отдадете на полови удоволствия, единствено в случай че интимната ви половинка има предпочитание за това. Не го правете принудително.

ЛЪВ

 

Денят ви дава обещание единствено и само материални триумфи, реализирани с ваши труд, само че не се надявайте на несправедливо покачване на заплатата, изключително при продължаващото ретроградно придвижване на Меркурий. Следобед се обрисуват разправии с сътрудниците ви, които са в несъгласие с ваши крайни решения. Рискувате да се обвържете с несъответствуващи настоятелен сътрудници, които ще ви навредят. Звездите ви дават опция да изразите любовта си и да създадете естетика в фамилните връзки. Сексът ще ви зареди с положително въодушевление и ще ви освободи от напрежението на работното място. 

ДЕВА

От сутринта сте без въодушевление, не ви се работи и сте изнервени, тъй като сте си легнали късно. Въпреки умората е добре да се справите със служебните си задания, даже и при въздействието на ретроградния Меркурий. Намерете подобаващ метод за изява на професионалните ви качества. Не налагайте мнението и концепциите си. Опитайте да постигнете положителни връзки  с обичаните си хора. Не съсипвайте хармонията поради нежеланието ви да се лишите от свободата си. Не се тормозете, че сексът може да ви обвърже с интимния ви сътрудник, когато към момента не сте подготвени за основаване на семейство. 

ВЕЗНИ

Днешният ден ви разрешава да се вгледате в себе си и да осъзнаете грешките си. Не рискувайте с импровизации и не отлагайте подписването на договорите, които сте подготвили. Планираните диалози са несполучливи поради ретроградното придвижване на Меркурий. По-добре ги отложете. Разсеяни сте. Не разчитайте сантименталните запознанства да се трансфорат в трайни връзки. Не споделяйте с близките любовта си, с цел да не изживеете отчаяние. Не пропускайте да докажете на обичаните си хора, че половият ви живот с тях е наслаждение за вас. Така че ги обвържете още повече. 

СКОРПИОН

Поставете деликатно началото на нови задания. Изчакайте до обед, с цел да сте сигурни, че ще избегнете измененията, които могат да ви забавят и да ви отдалечат от триумфа, който очаквате да пожънете. На всяка цена обмислете направените ви настоятелен оферти. Изберете тези от тях, които са перспективни и печеливши. Ще се наложи да се занимавате със фамилни проблеми, свързани с завещание. Заради възприятията ви се пробват да ви изнудват. Най-добре е вечерта да се откажете от секса, с цел да може интимната ви половинка да обясни възприятията си. 

СТРЕЛЕЦ

Денят ви подсигурява самопризнание и триумфи на работното място, в случай че сте наясно какво желаете да постигнете и сте правилни към сътрудниците си, само че Меркурий е към този момент назадничав - бъдете деликатно. Не ги предавайте, в случай че ви помолят за помощ, с цел да не  ви лишат от своята поддръжка. Решителните дейности на работното място, дейната работа и потребните промени ще ви поведат към нови триумфи. Отложете фамилните диалози за вечерта, тъй като персоналният ви живот изисква да преразгледате връзките с брачната или интимна половинка. Сексуалният ви живот също е проблематичен. Причината този път е във вас, тъй като не се чувствате задоволително обичани и сте се затворили в себе си. 

КОЗИРОГ

Обогатете се с нова, потребна за активността ви информация. Имате право да опресните знанията си в област, която е обвързвана с вашата работа, подкрепени от ретроградния Меркурий. Поднесете новите хрумвания и проекти на сътрудниците си, в случай че сте на работното си място. Ще бъдат възприети без никаква опозиция. Може и да получите поддръжката им за тяхната реализация. Вечерта разрешете фамилен проблем, обвързван със подозрение за невярност. Хармонизирайте фамилните връзки. Уговорете сантиментална среща. Колкото и да сте изтощени и захласнати от триумфите си, не пропускайте половите удоволствия, които ще ви заредят със сили. 

ВОДОЛЕЙ

Очаква ви стремглав триумф, в случай че не се неуспехите сами. Работата няма да ви затрудни, само че не очаквайте огромни доходи. Начинания ви носят триумф, в случай че са добре премислени и сте подготвени да се заемете с тях сами, макар ретроградния Меркурий. Намеренията ви да се заемете със личен бизнес ще се увенчаят с триумф, в случай че не притегляте към себе си несъответствуващи съдружници. Точно в този ден сте в положение да разрешите доста фамилни проблеми. Брачната ви половинка ще ви сътвори проблеми поради нежеланието ви да пътувате и да се отдадете на възприятията си. 

РИБИ

Не проявявайте непотребна интензивност на работното място и не инвестирайте, тъй като имате възбрана поради ретроградния Меркурий. Бъдете сдържани. Преценявайте добре контактите си, в случай че няма по какъв начин да отложите приема на хора. Ако решите да организирате настоятелен срещи и диалози или изявление за работа, или пък да наемете чиновници в своята компания,  днес планирайте подобаващия ден. Очаквайте ново въодушевление или флирт. Бъдете деликатни при познанства или среща със остарели обожатели, тъй като ги чакат неприятности. Вечерта бъдете откровени в възприятията си. Ако са споделени, се отдайте на полови удоволствия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР