Дневен хороскоп за 01.02.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНДенят

...
Дневен хороскоп за 01.02.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНДенят
Коментари Харесай

Тежък ден за някои зодии днес, предстоят съдбовни обрати

Дневен хороскоп за 01.02.2023 година направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Денят е видимо тежък и ви носи непредвидени промени и съдбовни обрати, само че те са във ваша изгода. Не са изключени проблеми, в случай че сте на работното място. Очаквайте материални триумфи. Ако научите за доходи, които ще получите в идващите дни, не бързайте с обещания за присъединяване в вложения, тъй като може да ви излъгват. Стабилността в фамилните връзки зависи единствено от вас и от умеенето ви да създадете естетика и съгласие вкъщи и да сте подготвени на взаимни отстъпки. Не подценявайте половите удоволствия поради неприятно си въодушевление.

ТЕЛЕЦ

Преглътнете желанието си да отправяте хапливи забележки и да мъстите на вашите сътрудници, единствено тъй като са ви посочили дефекти на свършената от вас работа. Приемете рецензията с признателност. Емоцията бликаща без надзор може да срине вашия престиж. Внимавайте какво говорите. Липсват ви задоволително позитивни страсти в персоналния живот. Ако не измененията отношението си към обичаните си хора рискувате да се лишите вечно от половите удоволствия с тях, колкото и да ги обичате.

БЛИЗНАЦИ

Достигате до нови познания и мъчителни истини, които ви носят изгода. Избягвайте общуването с непознати хора и запознанствата, в случай че пътувате. Предпазвайте се от ласкатели, които целят да ви употребяват. Остротата на думите ви и неприятната характерност, която давате за ваши сътрудници ще ги раздразни и ще отвърнат с интриги. Преди да вършиме заключения за персоналните си връзки постигнете равновесие сред възприятията и мислите си и си дайте отговор дали в действителност сте влюбени. Не сте склонни да се отдадете на полови удоволствия.

РАК

Хора, които се занимават с бизнес, са привлечени от вашите перспективни и доходни хрумвания и са подготвени да ви поддържат. От вас зависи да ги привлечете на своя страна и да заработите в съдружничество. Ако нещо ненадейно промени проектите ви, това не трябва да ви тормози. На работното си място ще се справите сполучливо със отговорностите си. В персоналните ви връзки ще настъпи безпорядък, тъй като ще изгубите визия за желанията си. Изплашили сте колегата си с експанзията си в леглото. Не се надявайте на естетика в интимните връзки.

ЛЪВ

Напрегнати сте без причина. Начинанията са сполучливи, в случай че сте ги обмислили авансово и сте решили, че подобаващия ден е днешния. Не са изключени проблеми на работното място. Реагирайте без припряност на ставащото към вас, в случай че се пробват да ви изнервят или ви пречат да се задълбочите в отговорностите си. Не приемайте влюбеността си за действителност, тъй като сами ще обърнете събитията в своя щета. Не злоупотребявайте с търпението на интимната си половинка, която не е сигурна в възприятията ви и няма предпочитание за полови удоволствия.

ДЕВА

Уговорените настоятелен срещи и диалози са сполучливи. Поставете непосредствено настояванията си. Не оставайте до късните  часове на работното си място, тъй като ще се изнервите и притесните. Денят не е подобаващ за разискване на финансови покупко-продажби и контракти, по тази причина даже и вашите сътрудници да упорстват, не се съгласявайте. Очаквайте ново запознанство или среща, която ще остави у вас загатна за разочарования и страдание поради напразните очаквания. Нямате причина да се съмнявате в възприятията на интимния си сътрудник, по тази причина се отдайте на полови удоволствия.

ВЕЗНИ

Изпълнени сте със сили и предпочитание за работа, макар че сте изтощени от отрицателни страсти и неприятни срещи. Всичко, с което се захванете, ще бъде сполучливо. Ще се измъкнете от най-трудната обстановка без проблеми за вас самите, стига да сте уверени в себе си. Внимавайте кого допускате в живота си и не се доверявайте на малко познати хора. Спокойствието в дома ви е гаранция за естествени връзки с интимния ви сътрудник. Не се ядосвайте, в случай че пропуснете половите мигове. Причината е и във вас.

СКОРПИОН

Този ден ви носи компликации, подбудени от непознати неточности, които няма по какъв начин да разрешите, в случай че разчитате на шанса си. Партньор, който мислите за другар, се пробва да ви злепостави. Не се впечатлявайте и не му отговаряйте с неучтивост. Навлизайки в нова професионална сфера ще измененията метода си на мислене и деловите проекти. Не се надявайте на естетика и амнистия от интимните половинки, които са изнервени от държанието ви и от непрекъснатото ви неявяване от вкъщи, скъпи дами. Сексуалните ви връзки са хармонични.

СТРЕЛЕЦ

Денят е превъзходен за пътешестване, само че не правете непредвидени разноски. Ще ви изненада предложение от вашия шеф да се издигнете в служебната подчиненост. Неочаквани запознанства на работното място за ваша изненада скоро ще прераснат в настоятелен. Добра вест ще ви разкрие нови хоризонти за изява. Не я подценявайте. Семейните проблеми се задълбочават поради нежеланието ви да поговорите с околните си. Не отдалечавайте от себе си обичаните си хора. Силните усеща и хармоничните полови връзки са от голяма важност за вас.

КОЗИРОГ

Вашата самонадеяност ви носи изгода. Пътувайте и осъществете срещите, които сте уговорили авансово. Възможна е появяването на  хора, с които се чувствате добре и взаимно ще се допълвате. Не бъдете прекомерно доверчиви към деловите оферти, отправени ви в този ден, макар че може да ви донесат триумф на работното място. Въпреки напрежението денем се приберете в точния момент, скъпи дами и вечерта останете с околните си. Семейните дами, които не са сигурни, че половият им живот е задоволително деен, да се замислят дали са с подобаващия сътрудник.

ВОДОЛЕЙ

Поговорете с сътрудниците си, а вечерта и с околните си за повода, обтегнала връзките ви, освен това ненадейно. Възвърнете си хармонията и стабилността в връзките. Ще получите самопризнание за труда си. Ще спечелите, в случай че не налагате непременно мнение и правила на държание, тъй като няма да бъдат признати. В персоналните връзки се пазете от проблеми. Късметът е с вас, в случай че се въоръжите с самообладание. Изневярата и половите наслаждения ще ви основат проблеми, в случай че сте обвързани в брак или сериозна връзка. 

РИБИ

Преценявайте добре дейностите си на работното място, изключително в случай че сте изнервени поради нечии думи и мислите ви се връщат към дразнителя, тъй като ще си спечелите още неприятели и проблеми. Анализирайте своето държание и това на близките. В този ден концепциите ви ще бъдат чути и възприети от сътрудниците и управлението и ще ви дадат поддръжката си. Не разчитайте на странични препоръки. Не злоупотребявайте с търпението на околните си, даже и в случай че сте решили да се разделите с брачната си половинка. Не се надявайте на полови мигове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР