Днешното заседание беше лечебно и терапевтично, защото още от първия

...
Днешното заседание беше лечебно и терапевтично, защото още от първия
Коментари Харесай

Даниел Лорер: Дойде началото на края на ГЕРБ


Днешното съвещание беше лечебно и лечебно, тъй като още от първия ден излезе спорът, който беше и по време на предизборната акция. Стана ясно, че първата политическа мощ е първа, само че това е началото на нейния край. Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ депутатът от " ", след като на първото съвещание на 48-ото Народно заседание за първи път в най-новата ни история изборът на ръководител на Народното събрание се провали. Заседанието беше прекъснато по искане на и ще продължи на следващия ден в 10 ч. 

Многократно сме призовавали и Борисов с някакво признание на обстоятелството, че всичко което се е случвало в България през последните 12 година е било под техния контрол. Това би било началото на компромиса, който отключва протичащото се през днешния ден в Народното събрание. Убеден съм, че на не им е прелестно какво дължат на България за миналите 12 година, само че това е началото на всеки лековит развой, съобщи Лорер.

Днес се видя, че най-голямата политическа мощ е задоволително дребна, с цел да не може да си обезпечи болшинство, тя беше самотна през днешния ден в Народното събрание, уточни депутатът от Политическа партия.

Отговорността да създадат председателското място тяхно е на. Оттук до на следващия ден ще продължим интензивно да мислим по какъв начин можем да отключим тази институция. Ще има совалки с някогашните ни съдружни сътрудници. За нас е приоритет отключването на Народното събрание, тъй като без това не може да се случат значимите неща в Народното събрание, като да вземем за пример приемането на бюджета, разяснява.

Той посочи, че не вижда късмет за държавно управление с първия мандат. Попитан дали Политическа партия ще се опитат да сформират държавно управление с втория мандат, Лорер сподели: Изключтелно тежка задача, само че в случай че се стигне до втори мандат, ние няма да бягаме от отговорност и ще подходим доста деликатно към това да съставим болшинство.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР