Днешното гласуване показа, че има ново мнозинство в този парламент

...
Днешното гласуване показа, че има ново мнозинство в този парламент
Коментари Харесай

Кирил Петков: Доказаха, че не им пука за тази страна“


Днешното гласоподаване сподели, че има ново болшинство в този парламент - сред ГЕРБ, Движение за права и свободи, " Възраждане " и останалите от " ИТН " - съобщи министър председателят Петков във връзка гласуваната оставка на ръководителя на Народното събрание.

" Пълна непоследователност "

" Интересното за всички български жители е, че влезе с концепцията да изчегърта ГЕРБ, а гласоподава с тях. веят някакви флагове, Движение за права и свободи приказват за правата на всички българи и взеха решение да се прегърнат. Те се прегърнаха за човек, който почитат. Това значи цялостна непоследователност. Тези хора не са тук за нищо друго, с изключение на да вършат политически игрички. Няма морал, няма идеология, само че хубавата вест е, че всички български жители видяха това ясно ", съобщи Петков.

" Те са едни маркетингови компании "
Редакцията предлага
Според него в Народното събрание има още свестни хора, които обаче се опасяват и моли към тяхната съвест, с цел да постъпят вярно:

„ Ако съумеят да преборят страха си, аз знам, че тяхната съвест ги кара да поддържат България да не влезе в политическа рецесия. Всички, които гласоподаваха срещу господин Минчев, демонстрираха ясно, че не им пука за тази страна. Не се интересуват от личната си идеология. Те са едни маркетингови компании, които лъжат своите гласоподаватели. Не може да казваш „ моята цел е да изчегъртам ГЕРБ “ и да гласуваш с тях. Не може да приказваш за етнически мир и да подкрепиш " Възраждане ". Тези неща не са естествени. Завесите се подвигат и нас не ни е боязън от избори, тъй като хората, които гледат през днешния ден, ще си създадат ясна преценка какво се случи ", приключи министър председателят Петков.

" Може би ви е боязън? "

Преди самото гласоподаване министър председателят изрази учудване от обстоятелството, по какъв начин оставката на господин Минчев за някои депутати се е оказала по-важна от цената на тока или нарастването на пенсиите. И самичък даде отговор:

„ Може би това е по този начин, тъй като ви е боязън, че господин Рашков ще оглави КПКОНПИ и ще проверява активността на основният прокурор. Ако от ГЕРБ си мислят, че ще ни притеснят и ще се договаряме с тях, то да го кажа - няма. За Движение за права и свободи - против господин Пеевски и закона " Магнитски " - няма “.
Източник: dw.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР